Νέα περιβαλλοντικού χαρακτήρα έκκληση έκανε ο Τζέισον Μομόα στο διαδικτυακό κοινό του, με μία ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Ο ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο με τον ίδιο να φορά μάσκα και αναπνευστήρα και να βρίσκεται μέσα στη θάλασσα. Την ίδια στιγμή σε πολύ κοντινή απόσταση από τον Τζέισον Μομόα κολυμπούν μικροί καρχαρίες και ο ίδιος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του γι' αυτό.

Όπως επισημαίνει και στη λεζάντα της ανάρτησης, συμμετέχει σε μία εκστρατεία διατήρησης του ωκεανού καθαρού για την προστασία των ζώων της θάλασσας.

Nα κρατήσουμε τους ωκεανούς μας καθαρούς

«Κολυμπάω με καρχαρίες! Πρέπει να κρατήσουμε τους ωκεανούς μας καθαρούς γι' αυτά τα όμορφα πλάσματα. Ελάτε μαζί μου στην αποστολή μας να τερματίσουμε τα πλαστικά μιας χρήσης για να προστατεύσουμε τον πλανήτη μας», έγραψε ο Τζέισον Μομόα στο Instagram.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Η ευαισθητοποίηση του Τζέισον Μομόα για θέματα προστασίας του περιβάλλοντος δεν είναι άγνωστη στο ευρύ κοινό και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος αναλαμβάνει να «τρέξει» μια τέτοια εκστρατεία. Ο ίδιος έχει ιδρύσει τη δική του εταιρεία με εμφιαλωμένο νερό σε μπουκάλια φιλικά προς το περιβάλλον.