Η Ελένη Πετρουλάκη δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο περήφανη, καθώς βρέθηκε στο πλευρό της κόρης της Άννας Μαρίας Ίβιτς στην αποφοίτησή της.

Η αγαπημένη γυμνάστρια έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με την πανέμορφη κόρη της από τη χθεσινή βραδιά. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Ελένη Πετρουλάκη η Άννα Μαρία επέλεξε να φορέσει το φόρεμα που είχε βάλει η μητέρα της στη βάφτισή της.

«Από την χθεσινή βραδιά! Μια μέρα πριν την αποφοίτηση της μεγάλης μου κόρης. Συγκινητικές στιγμές. Με όλα τα παιδιά , τους γονείς και αναρωτιέμαι. Πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια! Κυλάνε σαν «νερό»! Φαντάσου ότι επέλεξε να φορέσει το ίδιο φόρεμα που φόρεσα εγώ στην δική της βάφτιση» έγραψε η Ελένη Πετρουλάκη στη λεζάντα.

Η Άννα Μαρία ασχολείται φυσικά με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα τον στίβο από τα πέντε της έτη. Μάλιστα πέρσι διακρίθηκε στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα Στίβου, στην Καέν της Γαλλίας όπου αγωνίστηκε στον τελικό των 400 μέτρων, κατακτώντας την έκτη θέση με χρόνο 57,83.