Μια από τις πιο ωραίες περιόδους της ζωής της διανύει η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό. Το μοντέλο, εδώ και 1,5 χρόνο περίπου είναι σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα,με τον οποίο πλέον δεν διστάζουν να μοιραστούν τον έρωτά τους και δημόσια.

Παράλληλα, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη «επέστρεψε» και στο κανάλι της στο Youtube μετά από δύο χρόνια απουσίας, καθώς σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει η ίδια, δεν ένιωθε έτοιμη να το κάνει.

Στο νέο βίντεο που ανέβασε λοιπόν, απάντησε στις πιο συχνές ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, αποκαλύπτοντας κάποια πράγματα για την προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αναφέρθηκε στην περίοδο που χώρισε από την πολύχρονη σχέση της, ενώ αποκάλυψε πότε ένιωσε μεγάλη ανάγκη να απευθυνθεί τελευταία φορά σε ψυχοθεραπευτή.

«Όταν χώρισα από τη μεγάλη μου σχέση έλεγα ότι θα ξανακάνω σχέση μετά από 10 χρόνια για να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Μετά από 1,5 χρόνο ήρθε η νέα μου σχέση. Δεν έλεγα “αχ Θεέ μου μακάρι να κάνω σχέση”. Δεν το σκεφτόμουν καν», είπε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

«Έχω κάνει πολλή ψυχοθεραπεία, τώρα όμως δεν κάνω. Την τελευταία την έκανα πριν λίγους μήνες, όταν έγινε ένα σκηνικό και ένιωσα ότι το χρειάζομαι. Ήταν μια φάση που πήρε έκταση και δημόσια και ένιωσα ότι χρειάζομαι βοήθεια. Δεν μπορούσα να την αντιμετωπίσω και αν με ρωτάς πιστεύω ότι θα έπρεπε να το συνεχίσω γιατί έχω αρχίσει και έχω κάποιες φοβίες. Έχω αγοραφοβία», εξήγησε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Δες το στιγμιότυπο στο 9:33′