Στο πλαίσιο φεστιβάλ για την ανάδειξη της λίμνης  Υλίκη (Greek Hot Air Balloon) η Ελένα Ξυδιά ανέβασε το πιάνο της πάνω σε ένα αερόστατο, δημιουργώντας μια μαγική εικόνα.

Τα πρότζεκτ της Ελένας Ξυδιά και του Πασχάλη Μάντη θεωρούνται ακραία αλλά οχι επικίνδυνα μια που μελετώνται αρκετό διάστημα πριν υλοποιηθούν από τον μετρ του είδους Βασίλη Μπανταβή και αποτελούν προσπάθειες να προωθήσουν την Ελλάδα μέσα από την τέχνη.

Οι εικόνες αυτές ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και δίνουν ενα νέο τρόπο προώθησης της χώρας μας και της ομορφιάς της.  Το πιάνο, ως σύμβολο της μουσικής και της δημιουργικότητας, αναδεικνύει την πολυπλοκότητα της ελληνικής κουλτούρας και προσδίδει έναν αισθητικό χαρακτήρα στις εικόνες.

Παράλληλα, οι δημιουργίες αυτές προβάλλουν τη φυσική ομορφιά της Ελλάδας.  Η λίμνη Υλίκη, με τα γαλαζοπράσινα νερά της και την καταπράσινη φύση που την περιβάλλει, αποτελεί ένα από τα πολλά φυσικά κοσμήματα της χώρας.

Μέσα από πρωτότυπες δράσεις και δημιουργίες, προσπαθούν να αποτυπώσουν τη μαγεία της ελληνικής φύσης και να τη μοιραστούν με τον υπόλοιπο κόσμο.