Να βρίσκει τα «πατήματά» της μοιάζει η Μαντόνα, μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, προκαλώντας τεράστια ανησυχία τόσο στους δικούς της ανθρώπους, όσο και στους πολυάριθμους φαν της.

Ωστόσο, μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, η βασίλισσα της ποπ φαίνεται πως επιστρέφει δριμύτερη καθησυχάζοντας τους οικείους της αλλά και τους θαυμαστές της.

Μάλιστα, η Μαντόνα φαίνεται να επιστρέφει σιγά σιγά και στην καθημερινότητά της, καθώς νωρίτερα σήμερα ο φακός την κατέγραψε στο Upper East Side της Νέας Υόρκης να περπατάει παρέα με μια φίλη της, ενώ λίγη ώρα αργότερα η ίδια μίλησε για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας της με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Μαντόνα

«Σας ευχαριστώ για τη θετική σας ενέργεια. Προσευχές και λόγια παρηγοριάς και ενθάρρυνσης. Ένιωσα την αγάπη σας. Βρίσκομαι στο δρόμο της ανάρρωσης και είμαι απίστευτα ευγνώμων για όλες τις ευχές», αναφέρει αρχικά η Μαντόνα.

«Η πρώτη μου σκέψη όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο ήταν τα παιδιά μου. Η δεύτερη σκέψη μου ήταν ότι δεν ήθελα να απογοητεύσω κανέναν που αγόρασε εισιτήρια για την περιοδεία μου» συμπληρώνει και εξηγεί στη συνέχεια πως: «Δεν ήθελα επίσης να απογοητεύσω τους ανθρώπους που εργάστηκαν ακούραστα μαζί μου τους τελευταίους μήνες προκειμένου να ετοιμάσουμε το σόου. Δε θέλω να απογοητεύσω κανέναν».

«Η προσοχή μου τώρα είναι στην υγεία μου και στο να γίνω πιο δυνατή και σας διαβεβαιώνω ότι θα επιστρέψω μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Το τρέχον σχέδιό μου είναι να επαναπρογραμματίσω το βορειοαμερικανικό σκέλος της περιοδείας και να ξεκινήσω τον Οκτώβριο στην Ευρώπη», αναφέρει σχετικά με τις συναυλίες της, οι οποίες ακυρώθηκαν, λόγω του προβλήματος υγείας.

«Δε θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για τη φροντίδα και την υποστήριξή σας», κατέληξε.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)


Η περιπέτεια της υγείας της

Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η βασίλισσα της ποπ ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η 64χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Μάλιστα, η κατάσταση της υγείας της ήταν τέτοια που οι μάνατζέρ της φοβήθηκαν ότι θα πεθάνει και συγκάλεσαν επείγουσα συνάντηση στο Zoom, για να διαχειριστούν την κατάσταση.