Ο Στέλιος Ρόκκος και η σύζυγός του, Λελέ Γκόφα, έκαναν ένα roadtrip στη Ρουμανία με τις μηχανές τους, μαζί με τον Ηλία Βρεττό και την Αναστασία Δεληγιάννη. Παρ’ όλα αυτά, το ταξίδι δεν είχε θετική εξέλιξη, καθώς η Λελέ Γκόφα έπεσε θύμα κλοπής.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, ενώ βρισκόταν σε μια καφετέρια, άγνωστοι έκλεψαν την τσάντα της, η οποία περιείχε χρήματα, πιστωτικές κάρτες, ταυτότητες και διπλώματα. Η σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που τη δείχνει να συνομιλεί με την αστυνομία τα πρώτα λεπτά μετά την κλοπή.

Στη συνέχεια φαίνεται να βρίσκεται σε αστυνομικό τμήμα με τον τραγουδιστή σύζυγό της. «Μου έκλεψαν την τσάντα μου… Χρήματα-κάρτες-ταυτότητες-διπλώματα ΟΛΑ», έγραψε η Λελέ Γκόφα στη λεζάντα. Επίσης, η σύζυγος του Ηλία Βρεττού, Αναστασία Δεληγιάννη, ακούγεται να λέει στο βίντεο: «Αυτό πρέπει να καταγραφεί. Η Λελέ άφησε την τσάντα της σε εκείνο το τραπέζι, αλλά… Ψύχραιμη τη βλέπω, μου λέει τράβα και κανένα story να το έχουμε να γελάμε. Ηλία, τι έχεις να πεις γι’ αυτό; Καταλήξαμε στην αστυνομία;».