Ενώ η χώρα καίγεται και πυροσβέστες και εθελοντές δίνουν άνιση μάχη με τις φλόγες, Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης δεν έχουν σταματήσει να ανεβάζουν φωτογραφίες από τις διακοπές τους, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους θαυμαστές τους.

Όπως επισημαίνουν πολλοί, θα περίμεναν από δημόσια πρόσωπα να επιδειχθεί ενσυναίσθηση και κοινωνική ευαισθησία. «Λίγο περίεργο τέτοια ώρα να ανεβάζετε πολλοί τέτοιες φωτό», έγραψε κάποιος. «Εδώ ο κόσμος καίγεται και...», σχολίασε ένας άλλος. «Η χώρα σας καίγεται και εσείς τραμπάλα», είπε ένας τρίτος. «Στην κοσμάρα σας γενικότερα... Τι να πεις», σχολίασε ένας ακόμη, ενώ άλλος ακόλουθος σημείωσε: «Ο κόσμος χάνει τα σπίτια του κι εσείς προκαλείτε... κρίμα, αλλά όπως σας ανέβασε, έτσι θα σας κατεβάσει». «Καίγεται όλη η Ελλάδα κι εσείς τον χαβά σας. Τι να πει κανείς, δεν υπάρχουν λόγια. Νιονιό γιοκ», ήταν ένα ακόμη σχόλιο.

Ακολούθησαν βέβαια και πολλά ακόμη, όπως: «Δεν είναι μια συνηθισμένη ημέρα όπως όλες οι άλλες... τι να πω... λίγο ευσυνειδησία και σκεπτικισμός για όλα αυτά τα καμένα απομεινάρια κυριολεκτικά και μεταφορικά στις ψυχές αυτών των άτυχων ανθρώπων... Δεν έχουν πού να ξαποστάσουν το ταλαίπωρο κορμί τους κι εσείς ανεβάζετε φωτό από πολυτελή 5άστερα», «Ο κόσμος καίγεται και η Βανδή όλη μέρα, κάθε μέρα μάς ζαλίζει με την καλοπέρασή της. Τόση πολύ μεγάλη ανάγκη να μας δείξεις ότι είσαι ευτυχισμένη; Αν και η αλήθεια είναι από ψυχολογικές έρευνες όσοι είναι πραγματικά ευτυχισμένοι, δεν ψάχνουν επιβεβαίωση στα social», «Τη δεδομένη στιγμή κάπου όπα, Δεσποινάκι... καίγεται ο κόσμος», «Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν». Ωστόσο, υπάρχουν και πολλοί followers της τραγουδίστριας που σπεύδουν να την υπερασπιστούν, γράφοντας σχόλια όπως «Όλο μαυρίλα γύρω μας... Τι να κάνουμε, κυρία μου... η ζωή προχωρά!!!», «Ζήσ’ το Δεσποινάκι! Ζήσε το όπως θες εσύ για σένα και για το σύντροφό σου, σε όλους τους υπόλοιπους δεν μας πέφτει λόγος!!», «Ζηλεύετε και την κρίνετε!».

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 20/7