Η μεγαλύτερη κόρη του τραγουδιστή Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, Αναστασία, είναι πλέον μία έφηβη με ενεργό ρόλο στα social media και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών προχώρησε σε μία νέα ανάρτηση. Συγκεκριμένα, η 15χρονη ανέβασε βίντεο στο οποίο τραγουδούσε με τον πατέρα της, Σάκη Ρουβά, και αμέσως έγινε viral.

Στο βίντεο, πατέρας και κόρη βρίσκονται στη θάλασσα και με φόντο το ηλιοβασίλεμα τραγουδούν μαζί το τραγούδι «Remember the Rain».
@anastasia.rvs

♬ Remember the rain by 21st Century - bluecat

Το ταλέντο στη μουσική

Η μεγαλύτερη κόρη της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά αγαπάει το τραγούδι, κάτι φυσικά που δεν αποτελεί έκπληξη.

Η μικρή Αναστασία λατρεύει το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και το βλέπουμε σε κάθε της ανάρτηση.
@anastasia.rvs #foryoupage #fy #fyp ♬ original sound - 𝐶𝑎𝑝𝑥𝑣𝑠𝑝 🌙

Η 15χρονη, η οποία είναι μια τέλεια μείξη των γονιών της τόσο στη φιγούρα της όσο και στις καλλιτεχνικές ανησυχίες της, λατρεύει τη φωτογραφία, όπως και ο μπαμπάς της, καθώς και την ιππασία. Ακόμη διατηρεί τον τελευταίο καιρό έναν ενεργό λογαριασμό στην πλατφόρμα του TikTok, όπως πολλά παιδιά της ηλικίας της.


Η Αναστασία Ρουβά δείχνει να αγαπά τη μουσική και φυσικά τα τραγούδια, κάνοντας πολλά lip-sync βίντεο, τα οποία επιβραβεύονται από τους followers της. Η πρωτότοκη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη αρκετά συχνά μοιράζεται βίντεο όπου τη βλέπουμε να τραγουδάει και να χορεύει στους ρυθμούς δημοφιλών τραγουδιών, με φυσικότητα και χάρη.

Την ομοιότητα της 15χρονης και με τους δύο γονείς της είναι κάτι που παρατηρούν και εκείνοι που βλέπουν τα βίντεο της και σχολιάζουν το πόσο ίδια είναι και με τους δύο όμορφους γονείς της.
@anastasia.rvs

we dont speak the same language

♬ original sound - anastasia🌟