Παντού μαζί στην κυριολεξία είναι η Ιωάννα Τούνη με τον γιο της, καθώς από τη στιγμή που γεννήθηκε δεν τον έχει αφήσει ποτέ μόνο του είτε πρόκειται για δουλειά, είτε πρόκειται για διακοπές, είτε ακόμα και για το γυμναστήριο!

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας έχει κάνει πράξη το «αχώριστοι» και έχει πάντα μαζί της το «νουνίτο» της, με τον μπέμπη να φαίνεται ότι απολαμβάνει κάθε τους… εξόρμηση, μικρή ή μεγάλη!

Η Ιωάννα το πρωί της Παρασκευής, αποφάσισε να κάνει τη χάρη στον σύζυγό της Δημήτρη Αλεξάνδρου και να πάνε γυμναστήριο, με τη προϋπόθεση βέβαια ότι μετά θα πήγαιναν στη θάλασσα.

Το ζευγάρι πήρε μαζί και τον γιο τους και ξεκίνησαν τις ασκήσεις! Η γυμναστική βέβαια ανοίγει την όρεξη, όπως είπε και η Ιωάννα Τούνη στο Instagram story της και φυσικά δεν θα μπορούσε να αρνηθεί ένα γεύμα στο «πιράνχας» της, το οποίο πείναγε!


Η Ιωάννα Τούνη είναι υπέρμαχος του δημόσιου θηλασμού και παρά τα απαράδεκτα σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς από μια μικρή μερίδα ατόμων, που σοκάρονται (!!!) να βλέπουν μια μητέρα να θηλάζει όπου και όποτε χρειάζεται, δεν επηρεάζεται από αυτά και συνεχίζει να κάνει ό,τι χρειάζεται για το καλό του γιου της και μόνο!