Τους Παξούς στα Επτάνησα επέλεξε ο Παύλος προκειμένου να περάσει τις καλοκαιρινές διακοπές του, όπως έκανε γνωστό μέσα από αναρτήσεις του στα social media.

Το βράδυ της Παρασκευής ο Παύλος ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες που έβγαλε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο πανέμορφο νησί του Ιονίου.

Όπως φαίνεται από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους 92,5 χιλιάδες ακολούθους που μετρά ο επίσημος λογαριασμός του στο Instagram, περιηγήθηκε στη χώρα, απολαμβάνοντας τη θέα στο λιμάνι. Ακόμη, στα Instagram stories που ανάρτησε, έκανε βόλτα από θαλάσσης, ενώ πέρασε και από το μουσείο του νησιού.

Κι ενώ ο Παύλος απολαμβάνει τις διακοπές του στα Επτάνησα, ο αδελφός του Νικόλαος βρίσκεται στον Καναδά για τη μεγάλη έκθεση φωτογραφίας που έχει ετοιμάσει. Ο Νικόλαος σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Brown των ΗΠΑ, αλλά τον κέρδισε η φωτογραφία. Το προφίλ του στο Instagram με το όνομα Skylightchaser προσδιορίζει απόλυτα την καλλιτεχνική του ιδιαιτερότητα, αφού όλα τα έργα του έχουν θέμα το φως και το χρώμα, με τις φωτογραφίες του μάλιστα να αποτυπώνονται με ειδική τεχνική σε αλουμίνιο αλλά και μάρμαρο.

Συνεχίζοντας τις εκθέσεις σε όλο τον κόσμο, ο Νικόλαος έκανε τα εγκαίνια της έκθεσής του με τίτλο «Resilence» στο Τορόντο του Καναδά, στη γνωστή γκαλερί Tin & Cooper. Στο νέο επαγγελματικό εγχείρημά του, η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ ήταν στο πλευρό του, εντυπωσιάζοντας με την κομψότητά της επιλέγοντας το χρώμα trend του φετινού καλοκαιριού: ένα κομψό summer look, που αποτελούνταν από ένα απλό μεταξωτό τοπ σε απόχρωση του κοραλλί με φερμουάρ στην πλάτη, το οποίο συνδύασε με μαύρο καλοραμμένο παντελόνι. Έπιασε τα μαλλιά της σε χαλαρό χαμηλό κότσο και φόρεσε μεγάλα σκουλαρίκια.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time στις 24/07/2023