Στην Ελλάδα έδωσαν θετική ψήφο για ακόµα ένα καλοκαίρι πολλοί σταρ του εξωτερικού. Μύκονος, Πάρος, Σαντορίνη και άλλα νησιά αποτέλεσαν πόλο έλξης για τραγουδιστές, ηθοποιούς, αθλητές, µοντέλα και influencers µε διεθνή ακτινοβολία. Μετά τον Τζορτζ Κλούνεϊ, που βρέθηκε για λίγες ηµέρες στη Μύκονο, στη χώρα µας κατέφθασε και ο Ματ Ντέιµον. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός ήρθε µαζί µε τη σύζυγό του, Λουσιάνα Μπαρόσο, και µερικούς καλούς φίλους. Ανάµεσά τους και οι Κρις και Λίαµ Χέµσγουορθ. Ολοι µαζί παρέα απολαµβάνουν τις παραλίες του νησιού, το ελληνικό φαγητό και τη νυχτερινή ζωή.

Ο Κρίστιαν Μπέιλ καλοπερνάει στη Μύκονο φέτος το καλοκαίρι και ο φωτογραφικός φακός τον έχει τσακώσει ουκ ολίγες φορές. O 49χρονος αστέρας του Χόλιγουντ βρέθηκε στο «νησί των ανέµων» µαζί µε τη σύζυγό του, Σίµπι Μπλάζικ, και τα δύο τους παιδιά και δεν έχουν σταµατήσει να κάνουν βόλτες µε σκάφη.

Ακόµα, στη Μύκονο βρίσκεται η γνωστή Iταλίδα influencer Κιάρα Φεράνι. Αφορµή για το ταξίδι της αυτό στάθηκε το µπάτσελορ της αδερφής της. Η ίδια µαζί µε την παρέα της δεν σταµατούν να απολαµβάνουν τα µπάνια τους και να διασκεδάζουν µε την ψυχή τους. Μάλιστα, η Φεράνι «βοµβαρδίζει» τα social media µε φωτογραφίες, στις περισσότερες από τις οποίες ποζάρει µε µαγιό.

1_3

O σταρ των διάσηµων ερωτικών ταινιών «365 ηµέρες», Σιµόν Σουσίνα, κάνει διακοπές στην Ελλάδα, και συγκεκριµένα στη Μύκονο! Ο 29χρονος Ιταλός, που έγινε γνωστός στο πλευρό του επίσης Ιταλού ηθοποιού και απόλυτου sex symbol Μικέλ Μορόνε, παραθερίζει στο «νησί των ανέµων». Ο Ιταλός γόης δεν είναι µόνος στη Μύκονο, αλλά µαζί µε τη Βραζιλιάνα καλλονή Ανίτα, η οποία αναστάτωσε τις παραλίες του νησιού µε το αποκαλυπτικό µπικίνι της. Οι δυο τους δεν έχουν παραδεχτεί ότι είναι ζευγάρι, αλλά, αν κρίνουµε από τα στιγµιότυπα από τη Μύκονο µεταξύ τους, µάλλον είναι ερωτευµένοι!

Παράλληλα, ο Κερτ Ράσελ και η Γκόλντι Χόουν βρίσκονται στη Σκιάθο για ακόµα µία χρονιά, καθώς η αγάπη τους για το ελληνικό καλοκαίρι µετρά ήδη πολλά χρόνια. Το ζευγάρι νοίκιασε βίλα στις Αχλαδιές, όπου µένει κάθε χρόνο.

Τη Σίφνο επισκέφτηκε η Βρετανή Ντούα Λίπα, µαζί µε τον σύντροφό της, Ροµέν Γαβράς. Η διάσηµη τραγουδίστρια φαίνεται ότι απολαµβάνει στο έπακρο το ελληνικό καλοκαίρι, τη θάλασσα, τις παραλίες, τα γραφικά χωριά του νησιού και τις βόλτες στη φύση.

Το διάσηµο µοντέλο των 90s Κλόντια Σίφερ είναι για ακόµα ένα καλοκαίρι στην Ελλάδα για διακοπές και φέτος βρίσκεται στην Αντίπαρο. Ο φακός τη συνέλαβε στα σοκάκια του νησιού να κάνει βόλτες και ψώνια, πάντα µε τέλειο summer style. Στιγµές ξεκούρασης στη χώρα µας περνάει και η κορυφαία τενίστρια Μαρία Σαράποβα, χωρίς να έχει αποκαλύψει µέσα από τις αναρτήσεις της το µέρος στο οποίο βρίσκεται.

2_3

Αφίξεις από την Τουρκία 

Αφίξεις είχαµε και από την Τουρκία, καθώς τα ελληνικά νησιά επισκέφθηκαν µερικοί από τους πιο γνωστούς Τούρκους ηθοποιούς. Ανάµεσα στους σταρ που βρέθηκαν στην Ελλάδα είναι οι Χαντέ Ερτσέλ, Μπουράκ Ντενίζ και Σερενάι Σαρικάγια. H Ερτσέλ, που αριθµεί περισσότερους από 30 εκατοµµύρια followers στο Instagram, είναι µια από τις πιο ακριβοπληρωµένες ηθοποιούς της Τουρκίας, ενώ εργάζεται και ως µοντέλο.

Η 29χρονη καλλονή βρίσκεται στη Σαντορίνη και δηµοσιεύει συχνά στιγµιότυπα από τις οµορφιές του νησιού. Ο 29χρονος Μπουράκ Ντενίζ είναι επίσης ένας από τους διασηµότερους ηθοποιούς της Τουρκίας και γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη συµµετοχή του σε επιτυχηµένες τηλεοπτικές σειρές. Ο ηθοποιός βρέθηκε στη Σύµη και µοιράστηκε πολλές φωτογραφίες από τις διακοπές του. Η Σερενάι Σαρικάγια, τέλος, γνωστή από σειρά του Netfl ix, επέλεξε φέτος την Πάρο και έχει φροντίσει να ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες στο Instagram.

Από την Κλόντια Σίφερ, την Ερτσέλ, την Ντούα Λίπα και την Κιάρα Φεράνι έως τους σταρ της στρογγυλής θεάς


Επίσης, πρόσφατα στη Μύκονο βρέθηκε η εγκυµονούσα σύντροφος του Νεϊµάρ, Μπρούνα Μπιανκάρντι, µαζί µε τις αγαπηµένες της φίλες. Ο φωτογραφικός φακός, µάλιστα, την απαθανάτισε σε µια από τις πολυσύχναστες παραλίες του νησιού, όπου απόλαυσε τις βουτιές µε την παρέα της. Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, διακρίνεται η φουσκωµένη κοιλίτσα της.
Ο Γιάννης Αντετοκούνµπο επίσης κάνει διακοπές στην Ελλάδα µε τα αδέρφια του, Κώστα και Αλεξ. Η Μύκονος ήταν το νησί που επέλεξαν για να χαλαρώσουν και να γεµίσουν τις µπαταρίες τους. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε στα Ματογιάννια.

3_2

Πoδοσφαιριστές

Ο Φιλ Φόντεν απολαµβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο µαζί µε τον γιο του, Ρόνι, που κλέβει τις εντυπώσεις, και τη σύζυγό του, Ρεµπέκα Κουκ. Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε πριν από λίγες ηµέρες το τρεµπλ στο αγγλικό ποδόσφαιρο και πλέον χαλαρώνει στο διάσηµο κυκλαδίτικο νησί πριν από τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο ίδιος απολαµβάνει τα παιχνίδια µε τον γιο του στην παραλία. Το νέο µεγάλο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Τζουντ Μπέλινγκχαµ, βρίσκεται στη Μύκονο για τις καλοκαιρινές διακοπές του. Ο διεθνής Αγγλος µέσος απόλαυσε πριν από µερικές ηµέρες το µπάνιο του στις παραλίες του «νησιού των ανέµων». Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Μπέλινγκχαµ να χαλαρώνει σε παραλία της Μυκόνου µε την παρέα του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής φόρεσε λευκό µαγιό και ένα πουκάµισο και έκανε ηλιοθεραπεία σε beach bar του νησιού.

Ο Σέρβος άσος της Γιουβέντους, Ντούσαν Βλάχοβιτς, βρέθηκε στη Μύκονο για διακοπές και ο φακός τον εντόπισε να απολαµβάνει στιγµές χαλάρωσης στην παραλία. Ερωτα µε τη Μύκονο φαίνεται πως έχει ο Εντουάρντο Καµαβίνγκα. Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Γαλλίας επισκέπτεται για τρίτο συνεχόµενο καλοκαίρι το «νησί των ανέµων», για να ξεκουραστεί. Η κάµερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε να διασκεδάζει µε φίλους σε διάσηµο beach bar του νησιού.

4_2

Τέλος, ακόµα ένας αστέρας του ποδοσφαίρου προτίµησε την Ελλάδα για τις διακοπές του. Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιµεόνε, βρέθηκε στη χώρα µας µαζί µε τη σύζυγό του, Κάρλα Περέιρα. Το γνωστό ζευγάρι άφησε τις κόρες του στη Μαδρίτη και ήρθε στην Ελλάδα, και συγκεκριµένα στη Μύκονο, για στιγµές χαλάρωσης και ηρεµίας.

Τις οµορφιές της Μυκόνου απολαµβάνει και ο Μοχάµεντ Σαλάχ, κάτι που δεν προξενεί εντύπωση, αφού λατρεύει το «νησί των ανέµων». Τον άσο της Λίβερπουλ απαθανάτισε ο φακός στην παραλία να απολαµβάνει το µπάνιο του και να µαγνητίζει τα βλέµµατα µε το καλογυµνασµένο κορµί του.

Τη Μύκονο, για δεύτερο συνεχόµενο καλοκαίρι, επέλεξε για να ξεκουραστεί µετά το τέλος των αγωνιστικών του υποχρεώσεων και ο Ζοέλ Ματίπ. O Καµερουνέζος άσος της Λίβερπουλ εντοπίστηκε από τον φακό να περπατάει στην παραλία.
Για πολλούς είναι θρύλος, για άλλους µαέστρος και για άλλους καθηγητής του ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον Αρσέν Βενγκέρ, που βρίσκεται στο «νησί των ανέµων» για διακοπές.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 22/7