Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές τους στην Ελλάδα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα επέστρεψαν στο Μόντε Κάρλο. 

Το ζευγάρι συνεχίζει τις διακοπές του στο Μονακό όπου είναι ο τόπος κατοικίας του Έλληνα τενίστα. Μαζί με την αγαπημένη του απολαμβάνουν τον ήλιο, την θάλασσα και τη χλιδή. Ο Τσιτσιπάς μάλιστα έκανε και βόλτα με την Aston Martin v12.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το έχουν μόλις 88 άνθρωποι στον κόσμο και ξεπερνά σε τιμή το 1 εκατ. ευρώ. Η Ισπανίδα τενίστρια έδειχνε να απολαμβάνει την βόλτα με το αυτοκίνητο του αγαπημένου της, όμως ο Τσιτσιπάς φαίνεται πως σκεφτόταν την τιμή της βενζίνης.

Ανάρτηση

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσω ανάρτησής του στο Twitter, εξέφρασε την αγανάκτησή του για τις υψηλές τιμές των καυσίμων. Στο tweet του κορυφαίου Έλληνα τενίστα αναφερόταν το εξής: «Θυμάστε όταν ήμασταν ενθουσιασμένοι με το να πάρουμε ένα νέο αυτοκίνητο; Τώρα είμαστε ενθουσιασμένοι όταν το λαμπάκι του καυσίμου δεν ανάβει αμέσως μετά τον ανεφοδιασμό (σ.σ. του αυτοκινήτου)».

Τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν ποικίλα, με τους περισσότερους να αναρωτιούνται «πως γίνεται να γράφει κάτι τέτοιο κάποιος πολυεκατομμυριούχος που κυκλοφορεί μάλιστα και με ένα πανάκριβο συλλεκτικό όχημα».