Τον Φεβρουάριο, ο κόσμος του θεάματος έλαβε συνταρακτικά νέα, καθώς ο Μπρους Γουίλις αποσύρθηκε για πάντα από το Χόλιγουντ, αφού επιβεβαιώθηκε ότι έπασχε από μετωποκροταφική άνοια.

Μετά από αυτό, ο ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Pulp Fiction», «Armageddon», «Die Hard» και «Sixth Sense», χειροτέρευε συνεχώς και η οικογένεια και οι φίλοι του έδιναν κατά καιρούς κάποιες ενημερώσεις για την κατάσταση της υγείας του.


Μία από τις τελευταίες ενημερώσεις ήρθε από την πρώην σύντροφό του, Μαρία Μπράβο, η οποία δήλωσε ότι ο Γουίλις βρίσκεται όλο και πιο μακριά από την ανάρρωση, σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca.


Η Μπράβο συμμετείχε σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση, το «Global Gift Gala», όπου μίλησε για την κατάσταση της υγείας του. «Γίνεται όλο και χειρότερα», τόνισε η Μπράβο. «Δεν είναι καλά. Μίλησα με τη σύζυγό του, με την Έμμα και δυστυχώς είναι μια ασθένεια που χειροτερεύει όλο και περισσότερο. Του στέλνουμε πολλή ενέργεια και πολλή αγάπη», πρόσθεσε στη συνέχεια.


Ο Γουίλις και η Μπράβο, η σχέση των οποίων διήρκεσε δύο χρόνια, γνωρίστηκαν στα εγκαίνια ενός εστιατορίου, του «Planet Hollywood», στις αρχές του 2000, σε εκείνο το διάστημα όπου έμενα μεταξύ Λος Άντζελες και της Ισπανίας.

Παρά τον χωρισμό τους, η Μπράβο αφιέρωσε μερικά συναισθηματικά λόγια στον Γουίλις όταν έγινε γνωστή η κατάσταση της υγείας του. «Όλη μου η αγάπη στον Μπρους και την όμορφη οικογένειά του», έγραψε, ανάμεσα σε άλλα.