Μετά από μια γρήγορη απόδραση στην Αντίπαρο, η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και τα δύο παιδιά τους επέστρεψαν στο αγαπημένο τους νησί, τη Σαντορίνη.

Όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό η ηθοποιός, φέτος θα περάσουν όλο τον Αύγουστο στο νησί των Κυκλάδων, καθώς ο σύζυγός της δραστηριοποιείται επαγγελματικά και έτσι θα παραμείνουν εκεί για να μπορούν να συνδυάσουν δουλειά και οικογενειακές διακοπές.

Η Αθηνά Οικονομάκου λατρεύει αυτές τις μέρες, αφού μπορεί να αφιερωθεί πλήρως στον Μάξιμο και την Σιέννα, προσπαθώντας να περάσει τον χρόνο μαζί τους, όσο πιο δημιουργικά μπορεί.

Στην πρώτη τους βραδιά στο νησί, σύσσωμη οικογένεια απόλαυσε ένα χαλαρό δείπνο σε ένα εστιατόριο με υπέροχη θέα στην Καλντέρα. Η Αθηνά Οικονομάκου μάλιστα, μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, δείχνοντάς μας κάποια από τα πιάτα που δοκίμασε, παράλληλα όμως, δημοσίευσε και την πιο γλυκιά φωτογραφία πατέρα και γιου.

Η ίδια απαθανάτισε τον Φίλιππο Μιχόπουλο αγκαλιά με τον γιο τους, Μάξιμο και στην φωτογραφία έγραψε: «Αυτό είναι έρωτας».