Στο νοσοκομείο βρέθηκε εσπευσμένα η γνωστή τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη μετά την πτώση της στο κενό κατά τη διάρκεια συναυλίας της.

Συγκεκριμένα, η ερμηνεύτρια σκόνταψε στο ηχείο που βρισκόταν μπροστά της, με αποτέλεσμα να πέσει από την εξέδρα που είχε στηθεί και να πέσει στο κενό που απείχε λίγο από το κοινό, που βρισκόταν σε μικρή απόσταση από το ατυχές συμβάν.

Το περιστατικό συνέβη στην παραλία Αγίας Τριάδας του δήμου Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη.

Μετά το ατύχημά της επί σκηνής, μεταφέρθηκε αμέσως στο Διαβαλκανικό Κέντρο, όπου υποβλήθηκε σε δίωρη χειρουργική επέμβαση στο μέτωπο. Αμέσως ενημερώθηκε η οικογένειά της, που έσπευσε δίπλα της.

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και η τραγουδίστρια επέστρεψε σύντομα στο σπίτι της προκειμένου να αναρρώσει, όχι μόνο από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, αλλά και από το σοκ που της προκάλεσε το γεγονός.

Η κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, μέσω των social media ευχαρίστησε όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν για την πορεία της υγείας της μητέρας της, ενώ ανάρτησε μια φωτογραφία της μετά τη χειρουργική επέμβαση, στην οποία η Μπέσσυ Αργυράκη κάνει το σήμα της νίκης με τα δυο της δάχτυλα.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time την 1η/08/2023