Η Μαρία Μπακοδήμου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της με ολόσωμο μαγιό και είδαμε την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Η παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής της «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στην Ύδρα, απ' όπου και πόσταρε μία υπέροχη φωτογραφία της με ολόσωμο μαγιό.

Η Μαρία, καθισμένη σε μια καρέκλα και φορώντας το αγαπημένο της ολόσωμο μαγιό, ποζάρει χαμογελαστή κι εμείς μείναμε... άφωνοι με τη σιλουέτα που διαθέτει στα 58 της χρόνια. Η παρουσιάστρια είχε αναφέρει ότι πριν είχε φτάσει να ζυγίζει 75 κιλά, αλλά με σωστή διατροφή κατάφερε να χάσει τα κιλά που ήθελε και είναι πλέον 68!

«Έχασα κιλά, έπεσα ένα νούμερο. Το χάρηκα κι εγώ. Νιώθω ανάλαφρη και υγιής» είχε πει σε συνέντευξή της.

Όσο για τα μυστικά της διατροφής της; Το πρωινό της Μαρίας περιλαμβάνει ένα μπολ δημητριακά ολικής άλεσης με γάλα χαμηλών λιπαρών ή ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί. Το μεσημέρι επιλέγει κυρίως ψητό με καστανό ρύζι και μια πλούσια σαλάτα ή βραστά λαχανικά.

Το βραδινό της αποτελείται από ένα γιαούρτι και φρυγανιά ή μια πράσινη σαλάτα, συνδυασμένη με μικρή ποσότητα τυριού. Η ίδια δεν υπήρξε ποτέ της εντατικής γυμναστικής.

Ωστόσο, φροντίζει να κάνει προπόνηση στο σπίτι της αρκετά πρωινά, η οποία περιλαμβάνει τρέξιμο στο διάδρομο και λίγα βαράκια. Επιπλέον, αγαπά πολύ το pilates, καθώς της χαρίζει ευεξία και χαλάρωση.


*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time την 1η/08/2023