Τις οµορφιές της Μυκόνου για δεύτερο συνεχόµενο καλοκαίρι απολαµβάνει ο σταρ της Λίβερπουλ Μοχάµεντ Σαλάχ.

Ο ποδοσφαιριστής των «κόκκινων» δηµοσίευσε µια φωτογραφία στα social media στην οποία εµφανίζεται να κάθεται στην άµµο, χωρίς να αποκαλύπτει στα σχόλια τον προορισµό στον οποίο βρίσκεται. Όμως ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε να χαλαρώνει µε παρέα στην πισίνα ενός διάσηµου beach bar στην Παράγκα της Μυκόνου.

Υπενθυµίζεται ότι ο Αιγύπτιος άσος είχε επισκεφθεί και πέρυσι το «νησί των ανέµων», όπου υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του µε τον αγγλικό σύλλογο µέχρι το 2025. Το νέο συµβόλαιο του «φαραώ» αποτελεί το µεγαλύτερο στην ιστορία της Λίβερπουλ και περιλάµβανε αύξηση της τάξης του 75%.

Από τα 12 εκατοµµύρια ευρώ που λάµβανε βάσει του προηγούµενου συµβολαίου του, ανέβηκε στα 21 εκατοµµύρια ευρώ, ήτοι περίπου 400.000 ευρώ την εβδοµάδα.

«Τρελάθηκε»

Ο φωτορεπόρτερ Νίκος Ζώτος, ο οποίος τον φωτογράφισε, είπε χαρακτηριστικά στο «Secret» για τον Σαλάχ: «Κάθε µέρα πήγαινε σε πάρτι, και µεσηµέρι και βράδυ. Από πέρσι που ήρθε στο νησί, κυριολεκτικά “τρελάθηκε”. Δεν είχε κανένα θέµα µε τις φωτογραφίες. Το βράδυ, απλά, πολλές φορές κυκλοφορούσε µε καπέλο, για να µην τον καταλάβουν».






*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 29 Ιουλίου 2023.