Στα Κουφονήσια επέλεξε να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Κρατερός Κατσούλης. Ο γνωστός ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης μαζί με τα δυο του παιδιά, Αέλια και Αρίωνα, και εξομολογήθηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια συγκινητική τους στιγμή, όταν σκέφτηκε τη μητέρα του που δεν βρίσκεται στη ζωή.


«Ήρθα στο "Φως Φανάρι" και κάθισα με τα παιδιά να φάμε… αλλά δεν σκέφτηκα ότι είναι πολύ νωρίς για εμένα, καλή μου… Όλο νόμιζα ότι θα περάσεις απέναντι να καθίσεις μαζί μας, να μοιραστούμε μια μπίρα και τους κολοκυθοκεφτέδες που σου άρεσαν πολύ», γράφει ο Κρατερός Κατσούλης.


«Γύρισα πλάτη… Με κατάλαβαν τα παιδιά που ζορίστηκα, με καθησύχασαν ότι είναι λογικό να στενοχωριέμαι και η Αέλια μου, που θυμόταν, είπε για να αλλάξει τη διάθεσή μου χαριτολογώντας: “Μη στενοχωριέσαι, μπαμπά, θα μοιραστούμε μαζί την μπίρα”… Αυτά είναι τα εγγόνια σου, μάνα. Με αυτή την τρυφερότητα, ευαισθησία και ενσυναίσθηση… Σε φιλώ, καλή μου, μας λείπεις», καταλήγει στο μήνυμά του ο ηθοποιός, αναφερόμενος στη μητέρα του, η οποία «έφυγε» πέρυσι.



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @krateroskatsoulis