Η κόρη του Ελληνα «βασιλιά του τσιµέντου», στην Κορώνη! Μπορεί η Αλίνα Καλτσίδου να ζει στη Ζυρίχη, αλλά µε κάθε ευκαιρία επισκέπτεται την Ελλάδα και φροντίζει να κάνει γνωστές σε όλο τον κόσµο τις οµορφιές της χώρας µας. Πριν από λίγες ηµέρες η Αλίνα µε τον σύζυγό της, Πάτρικ, και τον γιο τους, Νικόλα, προσγειώθηκαν µε learjet στην Πύλο.

Ο πατέρας της, Φιλάρετος Καλτσίδης, είναι ερωτευµένος µε τη Μεσσηνία και για τον λόγο αυτόν αγόρασε πριν από χρόνια έναντι αστρονοµικού ποσού µία ειδυλλιακή, παραθαλάσσια βίλα, σε έκταση 40 στρεµµάτων, δίπλα στο χωριό Βασιλίτσι, από τον διάσηµο αρχιτέκτονα και καλλιτέχνη Κάρολο Σιουπ, µε θέα το απέραντο γαλάζιο, την οποία και ανακατασκεύασε, διατηρώντας ωστόσο πολλά αρχιτεκτονικά στοιχεία. Η Αλίνα επισκέφθηκε τη Μύκονο και την Ελούντα, ενώ επίσης έκανε βόλτες στο Αιγαίο µε την 75 µέτρων πολυτελή θαλαµηγό τους, «Sapphire».

 

ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

Η κόρη του Φιλάρετου Καλτσίδη, ιδρυτή του οµίλου Eurocement Group και του πλουσιότερου Ελληνα, σύµφωνα µε τη λίστα «Forbes», δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της για την Ελλάδα. Μπήκε ξαφνικά στη ζωή µας το καλοκαίρι του 2013 µε τον φαντασµαγορικό της γάµο µε τον Ελβετό Πάτρικ Ποπράφσκι στη βίλα-φρούριο της οικογένειας στην Κορώνη.

Η Αλίνα σπούδασε νοµικά και µετά το πέρασµά της από τη δηµοσιογραφία αποφάσισε να στραφεί προς τη µόδα. Εδώ και πέντε χρόνια ασχολείται µε το προσωπικό της blog, που φέρει το όνοµα «La vitrine d’Αline», και µέσω αυτού ανοίγει ένα παράθυρο επικοινωνίας µε όσους αγαπούν τη µόδα, αλλά και µε όσους έχουν µια παρεµφερή καλαισθησία. Το blog της γνωρίζει ήδη τεράστια επιτυχία και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η βαθύπλουτη 32χρονη κάθεται πλέον συχνά δίπλα στη δαιµόνια Αννα Γουίντουρ, διευθύντρια της «Vogue».

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά το Σάββατο 5/7