Κάρκλα Μπρούνι και Νικολά Σαρκοζί λατρεύουν την Ελλάδα που συχνά τα καλοκαίρια τους κάνουν την βόλτα τους από τα ελληνικά νησιά. Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί και η διάσημη σύζυγός του Κάρλα Μπρούνι και φέτος απολαμβάνουν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά και τα φλας των φωτογράφων αστράφτουν από όπου περνούν.

Όπως αποκάλυψε χθες το TLIFE.gr, ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας και η σύζυγός του έφτασαν ινκόγκνιτο το μεσημέρι της Δευτέρας με ιδιωτικό σκάφος στην Αντίπαρο.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, το ζευγάρι μετά την Αντίπαρο συνέχισε τις διακοπές του και στην Φολέγανδρο, με το υπερπολυτελές γιοτ M/Y Libra Y μήκους 42,50 μέτρων, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 10 άτομα, με 5 καμπίνες. Παράλληλα το γιοτ διαθέτει και 7 άτομα προσωπικό.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, ο Νικολά Σαρκοζί, μόνο απαρατήρητος δεν πέρασε στις διαδρομές του, στο νησί των Κυκλάδων, ενώ δέχθηκε με χαμόγελο να βγει αναμνηστικές φωτογραφίες με κατοίκους, τουρίστες αλλά και με τον τραγουδιστή και επιχειρηματία του νησιού Ανδρέα Μπονάτσο.