Την έντονη διαφωνία του με την Super Κική εξέφρασε ο Τριαντάφυλλος, μετά από όσα είπε στο κανάλι της στο YouTube για τον Σταύρο Ξαρχάκο.

Όπως είπε η instagrammer και YouTuber, την είχαν ενημερώσει να μην βγει να σερβίρει όταν θα ανέβαινε στη μουσική σκηνή ο συνθέτης, αλλά εκείνη δεν γνώριζε ποιος ήταν ο σπουδαίος Έλληνας μουσικός.


Αφού οι δηλώσεις της προβλήθηκαν στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», ο Τριαντάφυλλος δήλωσε αρχικά: «Και εμένα φίλη μου είναι, μια χαρά την συμπαθώ, αλλά είσαι λάθος Κική μου, είσαι λάθος κορίτσι μου γλυκό. Όχι, "ποιος είναι ο Ξαρχάκος;". Ο μεγαλύτερος συνθέτης εν ζωή που έχουμε και λες τώρα εσύ "ποιος είσαι κύριέ μου;". Μην πω καμιά λέξη τώρα. Μυγοσκοτώστρα τώρα ο Ξαρχάκος;».

Όταν η Μαριάντα Πιερίδη προσπάθησε να δικαιολογήσει την Instagrammer, ο Τριαντάφυλλος την έκοψε, λέγοντάς της: «Μαριάντα μου, δεν μου τα λες καλά».

«Εγώ κι εσύ δεν θα δικαιολογούμασταν, αλλά από την Κική... Αυτή είναι η δουλειά της, αυτός είναι τρόπος που εκφράζεται», του απάντησε η τραγουδίστρια.