Ο Μαρίνος Κόνσολος έπεσε θύμα απάτης σε μια εφαρμογή διαδικτυακών γνωριμιών.

Ο ηθοποιός που αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από τον ρόλο του στη σειρά «Έλα στη θέση μου», γνωστοποίησε την είδηση μέσω του Instagram.

Με ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό, εξήγησε πως πρόσφατα διαπίστωσε πως έπεσε θύμα ηλεκτρονικής απάτης, αφού κάποιος άγνωστος διατηρεί προφίλ στο Tinder χρησιμοποιώντας τις δικές του φωτογραφίες, αλλά και πληροφορίες.

Μάλιστα, μια θαυμάστριά του τον πληροφόρησε γι' αυτό, καθώς λόγω κεκτημένης ταχύτητας πάτησε κατά λάθος το «όχι» αντί για το «ναι» κι έχασε το ταίριασμα μαζί του.

«Γεια σου, Μαρίνο. Είμαι πολύ θυμωμένη με τον εαυτό μου, γιατί σε είδα στο Tinder και λόγω κεκτημένης ταχύτητας πάτησα το "no" κι όχι το "yes" κι έχασα την ευκαιρία για match. Κι είπα "δεν με νοιάζει, θα του στείλω στο Instagram". Αυτά», έγραφε η θαυμάστριά του.

Χωρίς να χάσει χρόνο, ο Μαρίνος Κόνσολος θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, διευκρινίζοντας πως δεν έχει λογαριασμό στο Tinder.

«Παιδιά, δεν χρησιμοποιώ καμία από αυτές τις εφαρμογές γνωριμιών. Ο μόνος αληθινός μου λογαριασμός είναι αυτός εδώ. Τίποτε άλλο!», έγραψε.