Η Αντιγόνη Κουλουκάκου, με ανάρτηση που έκανε χτες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Πάντως, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» δεν μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες για την περιπέτεια υγείας της.

Αναλυτικά η Αντιγόνη Κουλουκάκου, έγραψε στο Instagram για την περιπέτεια υγείας της:

«Ένας Αύγουστος αλλιώτικος, διαφορετικός αλλά πάντα ευλογημένος. Το ξέρω ότι δεν σας έχω συνηθίσει σε τέτοια post… Η ζωη στο Instagram είναι παντα με περιτύλιγμα αστερόσκονης και χρυσόσκονης. Σας παρουσιάζω την όμορφη και θετική πλευρά αυτών που κάνω και είμαι.

Από τη μια γιατί θεωρώ ότι όλοι έχουμε προβλήματα και κουβαλούμε τους σταυρούς μας και δεν πρέπει να επιβαρύνουμε τον κόσμο με επιπλέον πόνο και στεναχώρια. Απ’ την άλλη γιατί ποτέ δεν μου άρεσε η κακή είδηση, η αρνητική, η στενάχωρη και η αναπαραγωγή της. Θεωρώ πως είναι κακή διαπαιδαγώγηση σε οποιαδήποτε ηλικία. Επίσης, έχω μεγαλώσει και με τα εν οίκω μη εν δήμω.

Tο τελευταίο χρόνο, όμως, παρακολουθώ ότι το Instagram, όπως όλες οι πλατφόρμες έχει και αυτό μια ανθρώπινη πλευρά. Κινητοποιεί κόσμο που τρέχει να βοηθήσει τον συνάνθρωπο του στην άλλη άκρη της Ελλάδος. Έχει μια άμεση ωμή και σκληρή πραγματικότητα καμιά φορά που όμως δημοσιογραφικά είναι σωστή γιατί τα γεγονότα δεν χρωματίζονται και ο τόνος της φωνής δεν επηρεάζεται αποκτώντας γραμμές και τάσεις πολιτικές.

Τα ελληνικά είναι ανθρώπινα και καθόλου ξύλινα, εμπεριέχουν συναίσθημα κ αλήθεια όπως οι ιστορίες που μας έλεγαν οι γιαγιάδες και παππούδες. Οι άνθρωποι ανεξαρτήτως ηλικίας επικοινωνούν, κανένα χάσμα γενεών μόνο ανταλλαγή νιότης και γνώσης. Γίνονται όμορφα πράγματα σε αυτό το μαραφέτι όπως θα έλεγε και ο παππούς μου κ ας του φαινόταν εξωγήινο».

«Τώρα τι σχέση έχουν ολα αυτά με τη φωτό μου από το νοσοκομείο και όχι απο κάποια παραλία… χάθηκε ο κόσμος να βάλεις μια με μαγιό και ας είναι κ περσινή κάποιοι θα σκεφτείτε. Εγώ αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ακόμα και αν δεν θεωρούμε κάτι σπουδαίο τον εαυτό μας η αυτό που κάνουμε, όλοι έχουμε μια υποχρέωση προς τις νεότερες γενιές. Να τους μάθουμε να μην φοβούνται και να λένε παντα την αλήθεια τους.

Να τους μαθαίνουμε οτι θα πέφτουν και ότι θα ξανα σηκωθούν πολλές φορές στη ζωη τους. Ότι ο πόνος και η στεναχώρια είναι μέσα στη ζωη όπως είναι η χαρά και το γέλιο και πως να τα διαχειρίζονται, εκείνοι μόνοι τους. Μην παρεξηγηθώ, πιστεύω και στο Θεό και στην οικογένεια και στους φίλους αλλά ξέρω πως όταν πέφτεις δεν έχεις παντα παρέα… Όταν σηκώνεσαι δε μπορεί να μην είναι κ κανένας δίπλα σου. Η πίστη σου είναι στην αγάπη, στο καλό και στο φως.

Να το νιώθεις, να το εκπέμπεις κ να το ελκύεις. Τα σκοτάδια πάντα θα υπάρχουν, επιλογή είναι και αυτά. Κ αν λίγο χαθείς απ’ το προσανατολισμό σου εμπιστεύσου τον εαυτό σου κ θα τα καταφέρεις. Είμαι καλύτερα… μην ανησυχείτε, δεν είμαι εγώ το θέμα, απλώς μια αφορμή και μια ευχή για έναν ακόμα ταξίδι γύρω απ’ τον ήλιο εύθραυστη λίγο ίσως αλλά σοφότερη και σύντομα πιο δυνατή.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας. Ανταποδίδω σε όλους και τον καθένα χωριστά. Η δύναμη σας είναι τεράστια να το θυμάστε πάντα», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά η πρωταγωνίστρια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», Αντιγόνη Κουλουκάκου, στο προφίλ της στο Instagram.