Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση ζουν τον έρωτά τους στις Κυκλάδες! Το ερωτευμένο ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε το διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του και ταξίδεψε στο Κουφονήσια, προκειμένου να κάνει ένα ευχάριστο διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς και να χαλαρώσει.

Οι δύο ηθοποιοί έκαναν γυρίσματα καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, αφού από τη μία ο Αργύρης Πανταζάρας πρωταγωνιστεί στον «Παράδεισο των κυριών», ενώ η Σίσσυ Τουμάση θα βρίσκεται στη νέα σειρά του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας», που θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο. Τα μέσα του Αυγούστου, λοιπόν, βρίσκουν το όμορφο ζευγάρι στο γραφικό κυκλαδίτικο νησί με τα γαλαζοπράσινα νερά να ζει τον έρωτά του. Την αποκάλυψη έκαναν οι ίδιοι, δημοσιεύοντας στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές τους.

Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση μπορεί να αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο, δεν κρύβουν τη σχέση τους. Το πρόγραμμά τους στα Κουφονήσια περιλαμβάνει βουτιές, χαλάρωση στην αμμουδιά, βόλτες στα γραφικά σοκάκια και φυσικά φαγητό.

*Δημοσιεύθηκε στην On time στις 16/8/2023.