Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 2-0 σετ του Μπεν Σέλτον και προκρίθηκε στον 3ο γύρο στο Masters του Σινσινάτι.

Στο πλευρό του ήταν για ακόμα μία φορά η αγαπημένη του Πάουλα Μπαντόσα. Η Ισπανίδα τενίστρια, που είναι εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού, δεν έχασε την ευκαιρία να στηρίξει τον αγαπημένο της.


Η κάμερα την έπιασε να παρακολουθεί από τις κερκίδες την προσπάθειά του, ενώ δίπλα της καθόταν και ο αδερφός του Στέφανου Τσιτσιπά, Πέτρος.

Από τις φήμες στην επιβεβαίωση

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα είναι τρελά ερωτευμένοι. Οι φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν στις αρχές Ιουνίου, όταν στα προφίλ που διατηρούν και οι δύο στο Twitter ανέβασαν κοινή τους φωτογραφία.

Στη συνέχεια, η 25χρονη έδωσε το «παρών» σε ένα από τα παιχνίδια του Έλληνα τενίστα στο Roland Garros και λίγες ημέρες αργότερα επιβεβαίωσαν τη σχέση τους με ανάρτησή τους στα social media.


«Η Πάουλα έχει αλλάξει τη ζωή μου, έχει φέρει φως και ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για εκείνη. Ποτέ ξανά δεν ήμουν πιο ενθουσιασμένος για το μέλλον, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μου ζωή. Θέλω να το αξιοποιήσω στο έπακρο. Η Πάουλα με εμπνέει να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, είναι απ’ αυτούς τους ανθρώπους που σε καθοδηγούν», εξομολογήθηκε πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Εκείνη με τη σειρά της τόνισε ότι μεταξύ τους υπάρχει μια σταθερή και δυνατή σύνδεση. «Είναι κάτι πολύ όμορφο, γιατί καταλαβαίνουμε πολύ ο ένας τον άλλον και έχουμε τα πράγματα πολύ ξεκάθαρα. Είμαστε και οι δύο πολύ φιλόδοξοι, αλλά ταυτόχρονα μοιραζόμαστε την προσωπική μας ζωή και πολλά πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Έχουμε μια πολύ σταθερή και δυνατή σύνδεση και μοιραζόμαστε τις καλές και τις κακές μας στιγμές. Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και δίνουμε παράλληλα στον άλλον πολλή δύναμη. Όσο ανάρρωνα από τον τραυματισμό, ερχόταν εδώ για να με βοηθά κάθε μέρα στις κακές μου στιγμές. Τώρα αγωνίζεται και παρακολουθώ κι εγώ, νομίζω ότι συνεισφέρουμε πολύ ο ένας στον άλλον».