Η Σοφία Αλιμπέρτη κρατάει αρκετά χαμηλό προφίλ, γι’ αυτό και αρκετοί ίσως να μη γνωρίζουν ότι έχει έναν αδελφό, τον Κώστα Αλιμπέρτη, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Πάρο.

Η γνωστή αδελφή του ανάρτησε σε story στο Instagram μια φωτογραφία τους στην οποία ποζάρουν αγκαλιά. Η 57χρονη ηθοποιός και παρουσιάστρια του εύχεται για τα γενέθλιά του: «Να σε χαιρόμαστε, αδελφούλη μου! Να είσαι χαρούμενος και φωτισμένος».

Στο μεταξύ, πριν από δύο μέρες μια φωτογραφία-έκπληξη ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο μεγάλος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, ο Μιχαήλ-Άγγελος. Πρόκειται για ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο από τον γάμο των γονιών του στην Πάρο το 1996. Είναι μια σπάνια φωτογραφία, τραβηγμένη στις 23 Ιουνίου 1996, που δείχνει τη μητέρα του Σοφία Αλιμπέρτη να έχει κατέβει από το ελικόπτερο που τη μετέφερε στο νησί για τον γάμο της. Η ηθοποιός φαίνεται να περπατά με το νυφικό της προς την εκκλησία όπου τελέστηκε το ιερό μυστήριο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι, βλέποντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία, η Σοφία Αλιμπέρτη έκανε repost το συγκεκριμένο story του γιου της και σχολίασε: «Πού τη βρήκες;».

Να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Πάριος και η Σοφία Αλιμπέρτη έμειναν μαζί δώδεκα χρόνια. Γνωρίστηκαν το 1986 και το 1998 αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

*Δημοσιεύθηκε στην On time στις 18/08/2023.