H Ελεονώρα Μελέτη είναι έτοιμη να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι και να υποδεχτεί τον χειμώνα, όπως φαίνεται με την τελευταία της ανάρτηση.

Η γνωστή παρουσιάστρια ξεκουράζεται και προετοιμάζεται πριν από την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, πριν επιστρέψει στην πρωινή ζώνη του Mega με την εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Την Κυριακή 20 Αυγούστου 2023, η Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τη φωτογραφία που βγάζει κάθε χρόνο με την κόρη της στην Πάρο και σηματοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού τους.

«Με αυτή τη φωτογραφία κάθε χρόνο σηματοδοτούμε το τέλος των διακοπών μας στη Πάρο. Και κάθε χρόνο οι ίδιες σκέψεις: Τι να μας επιφυλάσσει άραγε ο χειμώνας που έρχεται; Μια εν δυνάμει ίδια φωτογραφία απέχει μόλις 365 μέρες μακριά. Και μέσα στο κλικ της θα εμπεριέχει και 365 μικρές απαντήσεις στο ερώτημα που με απασχολεί. Το μόνο που εύχομαι είναι σε ένα χρόνο από τώρα να είμαστε εδώ, την ίδια ώρα, την ίδια μέρα, στο ίδιο σημείο, με το ίδιο ερώτημα για τον χειμώνα που θα έρχεται. Καλή αντάμωση», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram: