Έτοιμη είναι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου να αποχαιρετήσει το φετινό καλοκαίρι, όπως φαίνεται από ανάρτηση που έκανε την Κυριακή 20 Αυγούστου 2023, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός θέλησε να ανεβάσει μια εκτενή ανάρτηση εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη για τις χαρές και τις απολαύσεις του καλοκαιριού, παραθέτοντας το ποίημα, «Άλλο ένα καλοκαίρι», του Τίτου Πατρίκιου, όπου έχεις ως εξής:

«Για σκέψου να μην πρόφταινα κι αυτό το καλοκαίρι, να δω το φως ξανά εκτυφλωτικό, να νιώσω την αφή του ηλίου στο κορμί μου, να οσμιστώ δροσερές και χαλασμένες μυρωδιές, να γευτώ γλυκόξινες και πιπεράτες γεύσεις, ν’ ακούω τα τζιτζίκια ως τα κατάβαθα της νύχτας, να καταλαβαίνω τους δικούς μου που αγαπώ, να μην αδημονώ μ’ αυτούς που με στηρίζουν, να σκέφτομαι κι αυτούς που ήθελα να ξεχάσω, να βρίσκω φίλους που έρχονται από μακριά. Ν’ αφήνω κι άλλες ζωές να μπαίνουν στη δική μου, να κολυμπάω σε θάλασσες ζεστές, ν’ αντικρίζω φρέσκα σώματα γυμνά, ν’ αναπολήσω έρωτες, να ονειρευτώ καινούργιους, ν’ αντιληφθώ τα πράγματα που αλλάζουν. Έτσι καθώς τα πρόφτασα αυτό το καλοκαίρι, λέω να ελπίζω για προσεχή Χριστούγεννα, για κάποια επόμενη Πρωτοχρονιά – άσε να δούμε και για παραπέρα. Τίτος Πατρίκιος».

«Ευγνώμων για το καλοκαίρι που έζησα εφέτος! Και τώρα… επιστροφή» κατέληξε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στην ανάρτησή της.


Δείτε την ανάρτηση στο Instagram: