Η Δωροθέα Μερκούρη δέχτηκε πρόσφατα μια διαδικτυακή επίθεση στο Instagram, με κάποιες γυναίκες να τη βρίζουν κάτω από τις αναρτήσεις της.

Η Ελληνοϊταλίδα ηθοποιός και μοντέλο αναδημοσίευσε τα αρνητικά σχόλια στον προσωπικό της λογαριασμό, αναφέροντας: «Αφιερώνουμε τραγούδια σήμερα στης γυναίκες που μισούν άλλες γυναίκες», συνοδεύοντας τη δημοσίευση με το τραγούδι «F@ck you» της Lily Allen.

Ένα από τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, έγραφε: «Μίλα ελληνικά, μαρή ψωνάρα, βλαχάρα, άντε», ενώ ένα άλλο τη χαρακτήριζε «πολύ ψώνιο και χαζή».

Αν και αρκετοί ακόλουθοι έσπευσαν να υποστηρίξουν τη Δωροθέα Μερκούρη, θέλησε και η ίδια να απαντήσει με αιχμηρό τρόπο σε όσα γράφτηκαν:

Έτσι δεν φτιάχνουμε το μεγάλο γυναικείο όραμα

«Οι γυναίκες δεν θα προχωρήσουμε ποτέ όσο έχουμε αυτή τη συμπεριφορά η μία με την άλλη. Θα είμαστε πάντα το αποτέλεσμα ενός ανδροκρατούμενου, πατριαρχικού συστήματος, αφού η μία με την άλλη δεν φτιάχνουμε το μεγάλο γυναικείο όραμα. Εσείς, κυρίες, που κάνετε και like στο "ψώνιο και χαζή" θα έχετε πάντα ανάγκη μόνο από την ύπαρξη ενός άνδρα, θα είσαστε πάντα μια σκιά, αφού ο φθόνος σάς κυριεύει», έγραψε η Δωροθέα Μερκούρη.

Δείτε τις αναρτήσεις στο Instagram: