Μετά το ντελίριο που προκλήθηκε με τη ταινία της «Barbie», η Χολιγουντιανή ηθοποιός Margot Robbie επέλεξε να κάνει διακοπές στη χώρα μας, και συγκεκριμένα στην όμορφη Φολέγανδρο.

Η Μάργκοτ Ρόμπι απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι

Η Μάργκοτ Ρόμπι θέλησε να δοκιμάσει τοπικά ελληνικά φαγητά και βρέθηκε στο «Barbounaki». Ντυμένη casual και αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα δείπνησε στο εστιατόριου του πρώην Master Chef, Κωνσταντίνου Νταλιάνη μαζί με την παρέα της.

Μargot Robbie Folegandros

Στο ίδιο εστιατόριο πριν λίγες ημέρες βρέθηκε ο διάσημος τενίστας, Ραφαέλ Ναδάλ.Οι απίστευτες εισπράξεις της ταινίας «Barbie»

Η «Barbie», η ταινία που χρωμάτισε στα ροζ τον πλανήτη, ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Μέσα σε λίγες μέρες, η ταινία σπάει κάθε ρεκόρ, ενώ η σκηνοθέτης της γράφει ιστορία, ως η πρώτη γυναίκα που κατακτά αυτή την κορυφή του Χόλιγουντ.


Στην ιστορία των 100 ετών της Warner Bros, «καμία ταινία δεν έχει πουλήσει τόσα πολλά εισιτήρια τόσο γρήγορα», δήλωσε στους «New York Times» ο πρόεδρος της εγχώριας διανομής της Warner Bros, Τζεφ Γκολντστέιν.


Είναι η πρώτη ταινία που σκηνοθετήθηκε αποκλειστικά από γυναίκα, την Γκρέτα Γκέργουικ, η οποία κατάφερε να υπερβεί το 1 δισ. δολάρια σε κέρδη παγκοσμίως. Πριν από τη μεγάλη επιτυχία της «Barbie», μόνο λίγες γυναίκες σκηνοθέτες στις ΗΠΑ είχαν πλησιάσει το ορόσημο του 1 δισ. δολαρίων.