Ανάμεσα στους επώνυμους που βρέθηκαν αυτές τις μέρες στη Μύκονο είναι η Ariana Rockefeller.

Πρόκειται για την κληρονόμο, τρισέγγονη του John D. Rockefeller, κάποτε πλουσιότερου άνδρα στον κόσμο και ιδρυτή της πετρελαιοβιομηχανίας «Standard Oil».

Η AAriana Rockefeller φωτογραφήθηκε στα σοκάκια του νησιού με slip dress και shoulder bag στον πιο εντυπωσιακό χρωματικό συνδυασμό του καλοκαιριού, μπλε και εκτυφλωτικό κίτρινο.

Πριν από μερικούς μήνες, με αφορμή μια ακόμα επίσκεψή της στην Ελλάδα και τη συμμετοχή της ως επίτιμη καλεσμένη και μούσα στο σόου υψηλής ραπτικής του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια με τίτλο «Οι κύκνοι», από το ομώνυμο έργο του Τρούμαν «Καπότε», είχε αναφερθεί σε μια συνέντευξή της στο Marie Claire στην χώρα μας.

Η Ελλάδα είναι σαν το δεύτερο σπίτι μου

«Η Ελλάδα είναι σαν ένα δεύτερο σπίτι για μένα, ακόμη κι αν δεν μεγάλωσα σε αυτή. Αγαπώ τη χώρα, την κουλτούρα και τους ανθρώπους της. Όπως λέμε και στην Αμερική, το σπίτι σου είναι εκεί όπου βρίσκεται η καρδιά σου.

Ξέρω αρκετά καλά την Αθήνα και τη Μύκονο, ενώ έχω επισκεφτεί επίσης τους Δελφούς, την Τήνο για τη γιορτή της Παναγίας τον Δεκαπενταύγουστο, τη Θεσσαλονίκη και τη Ρόδο.

Η Ελλάδα είναι ένα από τα μέρη που πάντα προσμένω να επισκεφτώ με ανυπομονησία και έχω πολλή όρεξη να ανακαλύψω ακόμη περισσότερα στοιχεία του πολιτισμού και της κουλτούρας της».



Δείτε τις φωτογραφίες της Ariana Rockefeller στη Μύκονο:

1-ARIANA-ROCKEFELLER-MYKONOS-2023-6
1-ARIANA-ROCKEFELLER-MYKONOS-2023-1
1-ARIANA-ROCKEFELLER-MYKONOS-2023-2
1-ARIANA-ROCKEFELLER-MYKONOS-2023-3
1-ARIANA-ROCKEFELLER-MYKONOS-2023-4
1-ARIANA-ROCKEFELLER-MYKONOS-2023-5