Ο Μάνος Ιωάννου μίλησε για για την προσωπική του ζωή και για τις επιλογές που έχει κάνει στις σχέσεις του.

Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά του MEGA «Οι Βασιλιάδες», έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!», όπου μίλησε για την προσωπική του ζωή.

Eίμαι συνεχώς σε μία σχέση

«Δεν ξέρω τι γίνεται και είμαι συνεχώς σε μία σχέση. Δεν το κυνηγάω. Με το που τελειώνει η μία, κατευθείαν μπαίνω στην επόμενη. Δεν έχω καθίσει ποτέ μόνος μου, μα ποτέ. Και πάντα με χωρίζουν. Ποτέ δεν έχω πει τη λέξη: "φεύγω"», αποκάλυψε ο Μάνος Ιωάννου.

Τον τελευταίο χρόνο ο ηθοποιός βρίσκεται σε σχέση με την Ξένη Κωνσταντίνου.

Διανύω μια πάρα πολύ ωραία φάση

«Νομίζω πως διανύω μια πάρα πολύ ωραία φάση, γιατί περνάμε πολύ όμορφα, κάνουμε πράγματα μαζί. Είμαι μοναχικό άτομο, θέλω τον χρόνο μου, οπότε και για μένα είναι η πρώτη φορά που λειτουργώ πολύ στο "μαζί". Αυτό που εκτιμώ στη σχέση μου με την Ξένη είναι ότι υπάρχει ηρεμία, χωρίς εντάσεις», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Σε λίγο καιρό θα κλείσουμε έναν χρόνο και ο μόνος τσακωμός –αν μπορεί να το πει κάποιος έτσι– είναι μια φορά που ανέβηκε η ένταση της φωνής μας», δήλωσε στη συνέχεια ο Μάνος Ιωάννου.


Αν προτιμάει μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες:

«Δεν προτιμώ γυναίκες μεγαλύτερες αλλά γυναίκες που μου κάνουν κάτι στο μυαλό. Συνήθως οι γυναίκες με τις οποίες συνδέομαι είναι στην ηλικία μου ή μεγαλύτερες. Η Ξένη είναι 2-3 χρόνια μεγαλύτερή μου».

Η Ξένη είναι πολύ υποστηρικτική

«Δεν υποτιμώ τις νεότερες από μένα αλλά με όσες γυναίκες συνδέθηκα είχαμε ταύτιση. Και με την Ξένη μπορεί να πιάσουμε μια κουβέντα στις 11 το βράδυ και να πάει 6 το πρωί χωρίς να το έχουμε καταλάβει. Δεν υπάρχει καλύτερο από αυτό. Επίσης, είναι πολύ υποστηρικτική. Αποφάσισα –άλλη μια φορά– να κόψω το τσιγάρο και με βοήθησε τόσο, ώστε έχω να βάλω τσιγάρο στο στόμα μου πάνω από 6 μήνες», σχολίασε ο Μάνος Ιωάννου.