Πιστοί στους αγαπηµένους τους προορισµούς, που απέχουν από τις κοσµικές επιλογές, παραµένουν αρκετοί Ελληνες celebrities, που φέτος θέλησαν να γνωρίσουν άλλους τόπους και γοητεύτηκαν από τα φυσικά τοπία και τις οµορφιές που αντίκρισαν.

Η Τζένη Μπαλατσινού απολαµβάνει ακόµα ένα καλοκαίρι στην Πάτµο, εκεί όπου και διατηρεί το σπίτι στο οποίο ζει ανέµελες στιγµές µε την οικογένειά της ή µε καλούς της φίλους. Στο πλευρό της στο νησί βρίσκεται, όποτε το επιτρέπουν οι υπουργικές υποχρεώσεις του, και ο σύζυγός της, Βασίλης Κικίλιας.

H Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης κάνουν οικογενειακές διακοπές. To ζευγάρι πόζαρε µε όµορφη διάθεση και µας ταξίδεψε µε τις λήψεις του, καθώς βρίσκονται στα νησιά του Εξαµιλίου. Πρόκειται για τέσσερα βραχώδη νησιά που βρίσκονται κοντά στο Ιόνιο Πέλαγος, στη Νότια Αλβανία.

Μετά την πολυσυζητηµένη «Μήδεια» του Γερµανού σκηνοθέτη Φρανκ Κάστορφ, όπου πρωταγωνίστησε, η Μαρία Ναυπλιώτου απολαµβάνει τις διακοπές της στην Ικαρία. Εκεί κάνει τις διακοπές της και η Βασιλική Τρουφάκου, που έχει ξεκινήσει γυρίσµατα για τη νέα σειρά του Alpha «Ο γιατρός». Την Ικαρία επέλεξε και η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ, που απόλαυσε τις βουτιές της στην αγαπηµένη της παραλία, τη Μεσάκτη.

Συνεχίζει τις διακοπές της σε ψαγµένους προορισµούς στην Κρήτη µε τον Γρηγόρη Μόργκαν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η γνωστή δηµοσιογράφος και πρώην παίκτρια του «Survivor» είναι πολύ ενεργή στα social media και µοιράζεται µαζί µας διάφορα στιγµιότυπα από τη ζωή και την καθηµερινότητά της, µέσα από τον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram. Πριν από λίγες µέρες, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε ένα Instastory, στο οποίο την είδαµε να ποζάρει µε καυτό κόκκινο µπικίνι από τα Φαλάσαρνα, και κατάφερε να ανεβάσει κατακόρυφα τη θερµοκρασία!

Ενα µικρό διάλειµµα από τις συνεχείς περιοδείες της έκανε και η Μελίνα Ασλανίδου, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram. Η δηµοφιλής τραγουδίστρια δηµοσίευσε φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κρήτη και προκάλεσε αίσθηση µε τα πολύ µακριά µαλλιά της. Η Μελίνα Ασλανίδου αγαπά ιδιαίτερα το νησί, έχει πολλούς φίλους εκεί και ξέρει καλά τις πολύ όµορφες και λιγότερο δηµοφιλείς παραλίες.

Το εντυπωσιακό µοντέλο και παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιλέγει κάθε χρόνο τα Κουφονήσια για τις καλοκαιρινές της διακοπές, αποδεικνύοντας πόσο πιστή είναι στις αγαπηµένες της στιγµές και προορισµούς.
Ενα από τα πιο «φρέσκα» ζευγάρια του ελληνικού θεάτρου δεν είναι άλλο από αυτό του Αργύρη Πανταζάρα και της Σίσσυς Τουµάση. Οι δυο ηθοποιοί µπορεί να µη θέλουν να απασχολούν µε την προσωπική τους ζωή, όµως είναι ερωτευµένοι και δεν το κρύβουν. Μάλιστα, αυτή την περίοδο βρίσκονται στα Κουφονήσια για διακοπές και περνάνε µαζί όµορφες στιγµές.

Τις καλοκαιρινές διακοπές απολαµβάνει στο χωριό της η Νικολέττα Ράλλη. Η παρουσιάστρια έχει ήδη ταξιδέψει σε Κρήτη και Νάξο και τελευταία βρέθηκε στον τόπο καταγωγής της, τον Πλάτανο Αχαΐας.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 19/8