Οι δύο ηθοποιοί μετρούν ήδη 14 χρόνια κοινής ζωής, δύο παιδιά και ο έρωτάς τους δείχνει να αντέχει στον χρόνο. Οι δυο τους τα τελευταία χρόνια συνεργάζονται εξίσου αρμονικά και στο θέατρο, στην παράσταση «Θέλω να σου κρατάω το χέρι», που θα συνεχιστεί και φέτος για τρίτη σεζόν.

Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης σε κάθε δημόσια τοποθέτησή τους μιλούν με πολύ τρυφερά και όμορφα λόγια ο ένας για τον άλλον.

Ο Τάσος είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου

«Νομίζω ότι ο Τάσος είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου, έτσι νιώθω. Δεν μπορώ να διανοηθώ τη ζωή μου χωρίς τον Τάσο. Με τα χρόνια αυτό γίνεται πιο δυνατό. Τον έχω ανάγκη. Είναι η συντροφικότητα. Για μένα είναι πολύ σημαντικό πράγμα αυτό. Έχω αλλάξει πάρα πολλά πράγματα στη 14χρονη πορεία μου με τον Τάσο», έχει δηλώσει για τον σύζυγό της η Θάλεια Ματίκα.

Διακοπές στο εξωτερικό μαζί με τα δύο παιδιά τους

Το φετινό καλοκαίρι, λοιπόν, οι δύο ηθοποιοί επέλεξαν να το περάσουν στο εξωτερικό μαζί με τα δυο τους παιδιά. Αφού πρώτα ταξίδεψαν μέχρι την Αλβανία, στη συνέχεια βρέθηκαν στη Βερόνα της Ιταλίας, όπου και συνεχίζουν τις διακοπές τους.


Δείτε τις φωτογραφίες τους που ακολουθούν:

1-Thaleia-Matika-Tasos-Iordanidis-14
1-Thaleia-Matika-Tasos-Iordanidis-1
1-Thaleia-Matika-Tasos-Iordanidis-2
1-Thaleia-Matika-Tasos-Iordanidis-3
1-Thaleia-Matika-Tasos-Iordanidis-4
1-Thaleia-Matika-Tasos-Iordanidis-5
1-Thaleia-Matika-Tasos-Iordanidis-6
1-Thaleia-Matika-Tasos-Iordanidis-7
1-Thaleia-Matika-Tasos-Iordanidis-8
1-Thaleia-Matika-Tasos-Iordanidis-9
1-Thaleia-Matika-Tasos-Iordanidis-10
1-Thaleia-Matika-Tasos-Iordanidis-11
1-Thaleia-Matika-Tasos-Iordanidis-12
1-Thaleia-Matika-Tasos-Iordanidis-13