Την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα τη Μύκονο επιλέγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές όλο και περισσότεροι celebrities.

Mετά την Ντέμι Μουρ, τον Τρέιβις Σκοτ, τη Νικόλ Σέρζινγκερ και άλλους σταρ, στη χώρα μας για το φετινό καλοκαίρι βρέθηκαν και δύο διάσημα «αγγελάκια» της Victoria's Secret.

Ο λόγος για την Κάντις Σουάνπολ και την Ντάουτσεν Κρους. Τα δύο μοντέλα αποφάσισαν να κάνουν διακοπές μαζί στο «νησί των ανέμων». Στην παρέα τους βρέθηκαν κι άλλοι καλοί τους φίλοι.

Μαζί με το διάσημο μοντέλο από την Ολλανδία Ντάουτσεν Κρους βρίσκεται και ο σύζυγός της, Σάνερι Τζέιμς Χορέ, και τα παιδιά τους.

Η Ντάουτσεν Κρους μοιράστηκε, μάλιστα, υλικό από το καλοκαίρι τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε ανάρτηση που έκανε μπορεί να δει κανείς κοινές τους φωτογραφίες, βίντεο στο οποίο φαίνονται να απολαμβάνουν τις βουτιές τους από ένα σκάφος, αλλά και ελληνικά φαγητά.

Εντυπωσιακό, φυσικά, είναι το στιγμιότυπο με τις δύο γυναίκες να ποζάρουν με τα μπικίνι τους αγκαλιασμένες πάνω στο σκάφος. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Ντάουτσεν Κρους έγραψε: «Ποιοτικός χρόνος με φίλους στην Ελλάδα».

1-Doutzen-Kroes-Mykonos-greece-7
1-Doutzen-Kroes-Mykonos-greece-1
1-Doutzen-Kroes-Mykonos-greece-2
1-Doutzen-Kroes-Mykonos-greece-3
1-Doutzen-Kroes-Mykonos-greece-4
1-Doutzen-Kroes-Mykonos-greece-5
1-Doutzen-Kroes-Mykonos-greece-6


Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram, η 38χρονη Ντάουτσεν Κρους συνόδεψε ένα βίντεο από τις διακοπές της, με τους διάσημους στίχους του Οδυσσέα Ελύτη: «Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις».


Από την άλλη μεριά, πριν λίγες ημέρες, η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε τη Κάντις Σουάνπολλ να απολαμβάνει την βόλτα της στα κοσμικά Ματογιάννια μαζί με την παρέα της.

1-Doutzen-Kroes-Mykonos-greece-2023-10
1-Doutzen-Kroes-Mykonos-greece-2023-1
1-Doutzen-Kroes-Mykonos-greece-2023-2
1-Doutzen-Kroes-Mykonos-greece-2023-3
1-Doutzen-Kroes-Mykonos-greece-2023-4
1-Doutzen-Kroes-Mykonos-greece-2023-5
1-Doutzen-Kroes-Mykonos-greece-2023-6
1-Doutzen-Kroes-Mykonos-greece-2023-7
1-Doutzen-Kroes-Mykonos-greece-2023-8
1-Doutzen-Kroes-Mykonos-greece-2023-9


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: