Η Σήλια Κριθαριώτη, παρά τις έντονες επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τα ταξίδια ανά τον κόσμο, κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα, σε μια πολυτελή κατοικία στην καρδιά της πόλης με θέα την Ακρόπολη, μαζί με τον σύζυγό της και εφοπλιστή Νίκο Τσάκο και τα τρία παιδιά τους, τον Παναγιώτη και τις δίδυμες Ελισάβετ και Ειρήνη.

Το λαμπερό πάρτι και η elegant chic διακόσμηση

Η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας αποφεύγει την έκθεση στη δημοσιότητα και οι αναρτήσεις της στα social media είναι πολύ σπάνιες. Την περασμένη Τετάρτη η δημιουργός μόδας ανέβασε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αλλά και στιγμιότυπα από το λαμπερό και gourmet δείπνο που παρέθεσε στους επίτιμους προσκεκλημένους της.

Η οικοδέσποινα Σήλια Κριθαριώτη ήταν εντυπωσιακή, φορώντας ένα μαύρο μακρυμάνικο φόρεμα με ανοιχτό ντεκολτέ και ένα πολύ εντυπωσιακό χρυσό κολιέ.



Οι προσκεκλημένοι

Καλεσμένοι του ζευγαριού ήταν ο Κάρλος Πικόν, ειδικός στην κλασική τέχνη και στις αντίκες, που έχει διατελέσει και επιμελητής στο τμήμα Ελληνικής και Ρωμαϊκής Συλλογής στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης. Στην ίδια παρέα ήταν και η ιστορικός Μαρία Ευθυμίου.



Για τις ανάγκες της βραδιάς, μάλιστα, στήθηκαν εντυπωσιακές ροτόντες, οι οποίες στολίστηκαν με ψάθινα καλάθια με ανθοσυνθέσεις με χαμομήλια, αγριολούλουδα και λεμόνια, ενώ το ίδιο στυλ είχαν τα σερβίτσια. Στον χώρο κυριάρχησε το εκλεπτυσμένο art de la table, υπό το φως των κεριών.



Το δείπνο κάτω από τα αστέρια πλαισίωσε live μουσική, ενώ στην εντυπωσιακή βεράντα κυριάρχησε ένα λευκό πιάνο με ουρά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: