Περιπέτεια με την υγεία της είχε η Ιφιγένεια Τζόλα. Η ηθοποιός που υποδύεται τη Βασιλική στη «Γη της ελιάς» είχε πάει στο πάρτι της συμπρωταγωνίστριάς της Ζωής Γεράζη (υποδύεται την Ειρήνη) και λόγω μίας αλλεργίας χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να την εξετάσουν οι γιατροί.

Ευτυχώς το ξεπέρασα γρήγορα

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές. Ευτυχώς το ξεπέρασα γρήγορα… Η αλλεργία είναι δύσκολο πράγμα πόσο μάλλον όταν ακόμα δεν έχεις ανακαλύψει σε τι έχεις και ανά πάσα στιγμή εξαπλώνεται παντού όπου τότε είναι που γίνεται η κατάσταση κρίσιμη.

Αυτό έγινε σε εμένα χθες αλλά με τη βοήθεια των γιατρών στο Ασκληπιείο, το ξεπέρασα και τους ευχαριστώ πολύ», έγραψε η Ιφιγένεια Τζόλα για την περιπέτεια υγείας της.




Φίλες και εκτός πλατό

Η Ιφιγένεια Τζόλα και η Ζωή Γεράζη δεν είναι μόνο συνάδελφοι αλλά κάνουν παρέα και εκτός των τηλεοπτικών πλατό και μάλιστα πριν λίγες ημέρες απόλαυσαν τις διακοπές τους στις Μαλδίβες.

Μαζί με τον συμπρωταγωνιστή τους στη ««Γη της ελιάς»», Κούλη Νικολάου, τη σύζυγο του και την κόρη του, οι δύο ηθοποιοί ταξίδεψαν στον Ινδικό Ωκεανό.

H Ιφιγένεια Τζόλα, που λατρεύει τα social media δημοσίευσε βίντεο από τις διακοπές τους.

Δείτε τα σχετικά βίντεο που ακολουθούν:

@ifigeniatzola Maldives 💙🌴 . . #maldives #fy #summer2023 #friends ♬ πρωτότυπος ήχος - Ifigenia Tzola

@ifigeniatzola Maldives 🌴🖤 #holidays #fy #fyp #funnyvideo ♬ πρωτότυπος ήχος - _Movie_edits🎬

@ifigeniatzola 💜🌧@user6407896786856 @Nektarios + Zoe #maldives #holidays #friends #fy ♬ πρωτότυπος ήχος - Ifigenia Tzola

@ifigeniatzola One of my best holidays…🥥♥️ #maldives #lifetrip #moments #happy #fy #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος - Ifigenia Tzola