Την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής τους ετοιμάζονται να ζήσουν ο Stan και η σύντροφός του Βέρα Σωτηροπούλου. Σύμφωνα με το Tlife.gr, ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στην Πάρο, με τις οικογένειές τους, τους φίλους τους αλλά και καλλιτέχνες από τη δισκογραφική εταιρεία Panik Records, στην οποία ανήκει ο Stan, να δίνουν το «παρών».

Η ευχάριστη είδηση του γάμου του αγαπημένου καλλιτέχνη και της συντρόφου του έγινε γνωστή μέσα από το Ιnstagram account της Βέρας Σωτηροπούλου, η οποία μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της, στα τέλη Ιουλίου, μερικά στιγμιότυπα από το bachelorette party που της ετοίμασαν οι φίλες της. Το ζευγάρι, που προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική ζωή του, είναι μαζί σχεδόν τέσσερα χρόνια.

Οι δυο τους κάνουν ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις, αλλά μέσα από τα social media μοιράζονται κοινά στιγμιότυπά τους από τα ταξίδια που κάνουν ανά διαστήματα. Η σχέση τους έγινε πρώτη φορά γνωστή τον Φεβρουάριο του 2020, όταν φωτογράφοι τούς είχαν απαθανατίσει να απολαμβάνουν τη βόλτα τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο. Ωστόσο, ο Stan δημοσίευσε πρώτη φορά φωτογραφία με τη σύντροφό του τον Φεβρουάριο του 2021, με αφορμή την επέτειο των δύο χρόνων σχέσης τους. Το ίδιο είχε κάνει τότε και η Βέρα Σωτηροπούλου. Η Βέρα είναι 27 ετών, δικηγόρος, αγαπά ιδιαίτερα τα ταξίδια κι έχει ένα γαλλικό μπουλντόγκ, το οποίο αποτελεί τη μεγάλη αδυναμία της!

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ontime