Ο Αλκιβιάδης γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα σπίτι που η ενασχόλησή του με την τέχνη ήταν… μονόδρομος, καθώς είναι γιος του Στράτου Τζώρτζογλου και της Μαρίας Γεωργιάδου. Με ηθοποιούς γονείς που έχουν κάνει σημαντική πορεία, ο Αλκιβιάδης δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από το… μικρόβιο. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στις ΗΠΑ. Ο πατέρας του Στράτος Τζώρτζογλου φωτογραφήθηκε μαζί του, λίγο αφότου γύρισε από τις ΗΠΑ.

Ο Αλκιβιάδης μετακόμισε στις ΗΠΑ, σε ηλικία 17 ετών και αφού σπούδασε κινηματογράφο και παραγωγή βίντεο στο City College of New York, εργάζεται πλέον ως σκηνοθέτης, σεναριογράφος και εικονολήπτης.

Ο νεαρός επέστρεψε στην Ελλάδα για να δει τους γονείς του και χθες ο Στράτος Τζώρτζογλου φρόντισε να αναρτήσει μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί του.

Στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ποζάρει χαμογελαστός στο πλευρό του, ενώ, όπως φαίνεται, βρίσκονται στο αεροδρόμιο.

 «Ευγνωμοσύνη και ευτυχία να είσαι πάλι δίπλα μου! Καλώς ήρθες, γιε μου! Σε λατρεύω!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.