Ευτυχισµένες στιγµές έζησε την περασµένη εβδοµάδα η Τατιάνα Μπλάτνικ στις Σπέτσες, εκεί όπου γιόρτασε τη 13η επέτειο µε τον Νικόλαο, αλλά και τα γενέθλιά της. Πιο συγκεκριµένα, στις 27 Αυγούστου η σύζυγος του Νικόλαου Γλίξµπουργκ έγινε 43 ετών, ενώ δύο µέρες πριν το ζευγάρι συµπλήρωσε 13 χρόνια γάµου.


Φέτος ποστ για την επέτειο έκανε ο Νικόλαος (σε αντίθεση µε τα προηγούµενα χρόνια), ο οποίος είχε πολλούς µήνες να δηµοσιεύσει κάτι στο Instagram. Στη φωτογραφία της Τατιάνας, µε φόντο ένα µαγικό τοπίο (σ.σ.: µε φόντο το ηλιοβασίλεµα), πόζα που τράβηξε ο ίδιος, ο Νικόλαος έγραψε χαρακτηριστικά: «As beautiful as the day we met. Happy anniversary...».


Ξεχωριστή ήταν και η περασµένη Κυριακή για την Τατιάνα Μπλάτνικ, καθώς είχε τα γενέθλιά της. Η ίδια ανάρτησε µια φωτογραφία στην οποία είναι καθισµένη στο κρεβάτι της, µε ένα κέικ καρότου και τον σκύλο της. Τη φωτογραφία συνόδευσε η παρακάτω λζάντα: «Για όσους µε ξέρουν - δεν κάνω γενέθλια… Αλλά κέικ καρότου στο κρεβάτι µια Κυριακή πρωί χωρίς ενοχές - αυτό είναι για µένα τα πιο χαρούµενα γενέθλια! Ευχαριστώ, Νικόλαε και Rumi (σ.σ.: το σκυλάκι της). Σήµερα είναι για µένα µια υπενθύµιση για το πόσο σηµαντικοί είναι οι φίλοι και η οικογένεια και πόσο πραγµατικά είναι τα απλά πράγµατα που κάνουν τη ζωή ξεχωριστή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την αγάπη, τα µηνύµατα, τα κέικ, τα µήλα, το φρέσκο µέλι, την κατασκευή βραχιολιών, τα µπαλόνια, τα βίντεο και τις εξατοµικευµένες λίστες αναπαραγωγής! Αλλά, κυρίως, που νιώθω τόση αγάπη. Ευχαριστώ όλους εσάς που µου θυµίσατε ότι πρέπει να γιορτάσουµε κι εµείς. Να το πω; Χρόνια πολλά σε µένα! Αφιερώστε λίγο χρόνο για να νιώσετε ευγνωµοσύνη για τα απλά πράγµατα και µην ξεχνάτε, υπάρχει µόνο ένας από εσάς, γι’ αυτό γιορτάστε! Είστε η µαγεία που περιµένετε».


gfhfggf

ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟ 2001



Η Τατιάνα γνώρισε τον Νικόλαο το 2001. Ηταν έρωτας µε την πρώτη µατιά; «Ναι, ήταν έρωτας µε την πρώτη µατιά, αλλά υπήρξε µια µακρά περίοδος φλερτ. Ηταν πάρα πολύ ευγενικός µαζί µου. Με προσέγγισε µε πολύ ροµαντικό τρόπο. Τότε ήµουν ακόµη στην Ουάσινγκτον. Ο Νικόλαος ζούσε στο Λονδίνο. Στέλναµε επιστολές ο ένας στον άλλον. Μάλλον δεν είχαµε εξοικειωθεί ακόµη µε τα e-mails», είχε δηλώσει. Hταν 25η Αυγούστου του 2010 όταν ο Νικόλαος ενώθηκε µε τα δεσµά του γάµου µε την Μπλάτνικ στις Σπέτσες, σε µια ξεχωριστή τελετή. Ολα τα φώτα της δηµοσιότητας είχαν στραφεί στην Ελλάδα για το κορυφαίο κοινωνικό γεγονός. Η γαµήλια δεξίωση είχε γίνει στο κτήµα Κουτσή, στην Κουζουλού Σπετσών.


*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά το Σάββατο 2/9