Με... άρωµα Ελλάδας  έκανε φινάλε o δεύτερος κύκλος της σειράς «And Just Like That...» στο αµερικανικό συνδροµητικό κανάλι ΗΒΟ ΜΑΧ.

Η διάσηµη από τη δηµοφιλή σειρά «Sex and the 
City» Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (ως «Κάρι Μπράντσο») όχι µόνο βρέθηκε για τηλεοπτικές διακοπές σε ελληνικό νησί, αλλά µίλησε και ελληνικά.


Η συγκεκριµένη αυτή σκηνή, µε την «Κάρι» να απολαµβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα ενώ παραγγέλνει το κοκτέιλ της µιλώντας ελληνικά, έγινε αµέσως viral στο ελληνικό κοινό, που έδειξε τον ενθουσιασµό του για την κίνηση αυτή της διάσηµης ηθοποιού. «Συγγνώµη, µπορούµε να έχουµε άλλα δύο Cosmopolitans;», ακούγεται να λέει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, έχοντας δίπλα της τη Σαρίτα Τσάντχερι («Σίµα»), ξαπλωµένες χαλαρά σε ξαπλώστρες στην ελληνική αµµουδιά. 


Ο δηµιουργός της σειράς, Μάικλ Πάτρικ Κινγκ, µιλώντας στο variety.com, εξηγώντας πώς κατέληξαν η «Κάρι» και η «Σίµα» να πίνουν Cosmopolitan στην παραλία της Ελλάδας ανέφερε: «Στην πραγµατικότητα, είπα στους συγγραφείς αµέσως: “O,τι κι αν συµβεί, τελειώνει µε την “Κάρι” και τη “Σίµα” στην παραλία, κοιτάζοντας τον ορίζοντα” - ό,τι κι αν σηµαίνει αυτό. 

Αυτό που σήµαινε για µένα ήταν: Συνεχίζεται και είναι ένας φόρος τιµής στις γυναίκες χωρίς άνδρες. Είναι ένας φόρος τιµής στην αίγλη. Είναι ένας φόρος τιµής στην αδηµονία».

H δεύτερη σεζόν της σειράς «And  Just Like That...» έκανε πρεµιέρα στις 22 Ιουνίου, µε σηµαντική έκπληξη την επιστροφή της Κιµ Κατράλ.

«Σαµάνθα Τζόουνς» πραγµατοποίησε ένα πολύ µικρής διάρκειας «πέρασµα» από τη σειρά, που ουσιαστικά είναι η συνέχεια του «Sex and the City». 


Η τελευταία σκηνή «βλέπει» τη «Σίµα» και την «Κάρι», που δεν πρόκειται να καθίσουν να περιµένουν τους άντρες τους µόνες τους, να «πετάνε» στην Ελλάδα και να απολαµβάνουν το ποτό τους σε µια νησιωτική παραλία.


Το «And Just Like That...», το sequel του «Sex and the City», στο HBO Max, «πήρε» το «πράσινο φως» και θα αποκτήσει και τρίτη σεζόν.

ddddddd


Πλέον,η σειρά ακολουθεί τις τρεις -από τις τέσσερις που ήταν αρχικά- φίλες, οι οποίες ζουν στη Νέα Υόρκη στα 50 τους. 


«Είµαστε ενθουσιασµένοι που περνάµε περισσότερο χρόνο στο σύµπαν του “Sex and the City” λέγοντας νέες ιστορίες για τη ζωή αυτών τωναγαπηµένων χαρακτήρων που υποδύονται αυτοί οι καταπληκτικοίηθοποιοί. “And Just Like That...” έρχεται η τρίτη σεζόν», ανέφερε σε δήλωσή του ο δηµιουργός της σειράς, Μάικλ Πάτρικ Κινγκ.



ΑΓΑΠΗ


Η αγαπηµένη πρωταγωνίστρια έχει επισκεφτεί την Ελλάδα και στην πραγµατική της ζωή. Το καλοκαίρι του 2022 έκανε διακοπές µαζί µε τον σύζυγό της, Μάθιου Μπρόντερικ, και τα δυο τους παιδιά στη Σύρο. Μιλώντας στο «Greek Getaway», είχε εκθειάσει µάλιστα την Ελλάδα και το ελληνικό φαγητό. «Πραγµατικά αγαπώ πολύ την Ελλάδα, µου αρέσει το φαγητό τόσο πολύ, που το σκέφτοµαι, το ονειρεύοµαι. Βρίσκω εστιατόρια στο Queens για να προσποιηθώ ότι είµαι στην Ελλάδα. Λατρεύω τα χόρτα, τη φάβα, το αρνί, την ελληνική σαλάτα, τη σωστή ελληνική σαλάτα. Λατρεύω τους ανθρώπους, τη γαλάζια θάλασσα, τους λευκούς θόλους, αγαπώ το Αιγαίο», είχε δηλώσει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Μερικά χρόνια πριν, το 2013, είχε παραθερίσει µε τον σύζυγό της στην Κεφαλλονιά, ενώ η ίδια έχει αποκαλύψει ότι είχε περάσει υπέροχες διακοπές στη Σύµη.

Την 
ίδια χρονιά είχε επισκεφθεί και την Αίγινα. Χαλαρή, χαµογελαστή και ευγενική, η διάσηµη ηθοποιός αφήνει πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις σε κάθε επίσκεψή της στη χώρα µας. Οσοι τη συναντούν στον δρόµο κατά τη διάρκεια των διακοπών της στα ελληνικά νησιά µιλούν για µια  πολύ λαµπερή γυναίκα, που είναι πάντα προσιτή.

fddffdfddf

Από το «Greek Reporter» την είχαν ρωτήσει παλαιότερα: «Είπες πριν από δύο χρόνια ότι η Ελλάδα είναι µια από τις αγαπηµένες σου χώρες». 

«Και παραµένει», του απάντησε εκείνη, ενώ ο ρεπόρτερ συνέχισε λέγοντας: «Γιατί;». «Πώς κάποιος µπορεί να περιγράψει το ότι αισθάνεσαι κάπου σαν στο σπίτι σου ή ότι αισθάνεσαι τρυφερότητα για µια χώρα, ότι ανυποµονείς να την επισκεφτείς ξανά;», του απάντησε και συνέχισε λέγοντας: «Νοµίζω, είναι ένας συνδυασµός των ανθρώπων, της κουλτούρας, της ιστορίας, του φαγητού, της µουσικής. Ολα!». Στο τέλος, µάλιστα, είπε στον δηµοσιογράφο στα ελληνικά «ευχαριστώ»!

Επίσης, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ πριν κάποια χρόνια, απαντώντας στις «73 ερωτήσεις» της «Vogue», στην ερώτηση «Ποια είναι η αγαπηµένη σου χώρα για να ταξιδεύεις;», είχε πει «Η Ελλάδα», ενώ, όταν ο δηµοσιογράφος συνέχισε ρωτώντας «Ποια είναι η τελευταία χώρα που επισκέπτεσαι;», είπε ξανά «την Ελλάδα»!


*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά το Σάββατο 2/9