H Γιούλικα Σκαφιδά είναι πολύ «δεμένη» με τους γονείς της, οι οποίοι την θαυμάζουν και την ενθαρρύνουν σε κάθε της νέο βήμα.

Όταν η ηθοποιός δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, πηγαίνει στο πατρικό της στην Καλαμάτα για να δει τους δικούς της, να ξεκουραστεί και να περάσει μέρος των διακοπών της.

Η Γιούλικα έχει αναρτήσει κάποιες κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram από το σήμερα αλλά και από το μακρινό παρελθόν, και έχει εκφράσει δημόσια την αγάπη και την αδυναμία που τους έχει.

Ο πατέρας και η μητέρα της – που μετρούν 45 χρόνια γάμου – βρίσκονται πάντα στις πρεμιέρες των θεατρικών παραστάσεων που συμμετέχει η κόρη τους και την καμαρώνουν από τις πρώτες θέσεις.

«Οι γονείς μου ήταν πολύ υποστηρικτικοί, ήταν και της άποψης να κάνουμε εγώ κι οι αδερφές μου ό,τι θέλουμε σε αυτή τη ζωή. Δεν μεγαλώσαμε με σκοπό να γίνουμε μητέρες. Οι γονείς μου ήθελαν να είμαστε ευτυχισμένες.

Τις προάλλες είχα μια συζήτηση με τη μητέρα μου και μου εξομολογήθηκε ότι εγώ και η αδερφή μου ήταν που την εκπαιδεύσαμε να μην έχει προσδοκίες από εμάς που δεν ανταποκρίνονταν στη δική μας πορεία ζωής» είχε δηλώσει η Γιούλικα Σκαφιδά σε συνεντευξή της στο περιοδικό Gala.