Το τραγούδι της «Μαύρα Μεσάνυχτα» επανεκτέλεσε η Μαρία Ιακώβου, η οποία, με αφορμή αυτό, μίλησε στην εκπομπή«Καλοκαίρι #Yes».

«Έχει γίνει τάση να κάνουμε επανεκτελέσεις. Έτσι έκανα κι εγώ τα “Μαύρα Μεσάνυχτα”. Νιώθω τεράστια τύχη που έπεσε στα δικά μου χέρια αυτό το τραγούδι. Δεν περίμενα ότι θα έχει τέτοια διάρκεια στον χρόνο. Η νέα γενιά ουρλιάζει με αυτό το τραγούδι», δήλωσε αρχικά.

«Αν γινόταν remake της σειράς, θα πήγαινα τρέχοντας και τσάμπα. Θα πλήρωνα για να συμμετέχω, πέρασα πολύ ωραία».

Για το τι έχει αλλάξει από τότε που ήταν στο Fame Story, απάντησε: «Έχω πάψει να είμαι τόσο ρομαντική σε σχέση με τη δουλειά μου».

Για τον Αντώνη Βαρδή: «Συγκινούμαι όταν ακούω το όνομά του. Άργησα να καταλάβω το μέγεθός του, γιατί τον γνώρισα μικρή. Ήταν απλός μαζί μου και ήταν ως και πατρική φιγούρα».

Για το αν θα ήθελε να παρουσιάσει κάποια εκπομπή: «Γιατί μου το λένε όλοι αυτό; Αν είχαν δική μου εκπομπή στην τηλεόραση θα έκανα πολλά σαρδάμ. Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση. Θα το ήθελα αν κάποιος θεωρούσε ότι θα ήμουν καλή».

Για την προσωπική της ζωή: «Έχω στο βιογραφικό μου πάρα πολλές κακές επιλογές. Η τελευταία μου σχέση ήταν τεράστιος ψεύτης. Τώρα είμαι μόνη μου. Είμαι παιδί προβληματικής οικογένειας και ενδεχομένως να μην καταφέρω να κάνω τη δική μου. Είναι κάτι που με πληγώνει».