Στο πλατό του «Καλοκαίρι Yes» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (6/9) ο Κώστας Σόμμερ και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη νέα, οικογενειακή, ζωή του, την παρουσίαση αλλά και την υποψηφιότητά του στις περιφερειακές εκλογές.

«Δεν φτάνει το 24ωρο με τα παιδιά. Πολλές υποχρεώσεις, δρομολόγια, έχεις ευθύνες κατ' αρχάς. Αν είσαι μόνος σου, όλα καλά, τώρα έχεις ένα άγχος να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις της οικογένειάς σου», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Για το αν ισχύει ότι ήταν «ορκισμένος εργένης», απάντησε: «Δεν ήμουν ποτέ. Πάντα μου άρεσε πάρα πολύ η οικογένεια. Θεωρώ, όμως, ότι ο ίδιος πρέπει να είσαι έτοιμος να μπορείς να αντεπεξέλθεις στην οικογένεια. Εγώ πιο νέος στον μήνα πάνω θα με έψαχναν. Το ότι είναι κούκλα η γυναίκα μου είναι ωραίο και είναι σημαντικό να σου αρέσει ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου, το σημαντικό όμως είναι να μπορεί να αντεπεξέλθει μαζί σου σε αυτές τις ανάγκες, να σε στηρίζει και να τη στηρίζεις και να φτιάξετε μαζί το καστράκι σας».

Για την πρόταση που του είχε γίνει για πρωινή εκπομπή, τόνισε: «Ήταν να κάνουμε κάτι μαζί με τη Βαλεντίνη κι έμεινε έγκυος πάνω στις συζητήσεις. Πρώτα απ' όλα τα παιδιά και μετά όλα τα άλλα. Υπάρχουν τώρα συζητήσεις, αλλά έχουμε ένα μαγαζί και τρέχουμε.

Μου είχε γίνει πρόταση για το 5Χ5 αλλά ούτε ξέρω τι έχει γίνει με αυτό. Αυτή τη στιγμή κατεβαίνω υποψήφιος με τον Νίκο Χαρδαλιά κι επειδή το έχω πάρει πολύ ζεστά, το μόνο μου μέλημα και προτεραιότητα είναι αυτό».