Η Καίτη Γαρμπή μετά τη φρικτή δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon αποφάσισε να ακυρώσει τις τρεις προγραμματισμένες συναυλίες της στην Κρήτη.

Η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε μια μακροσκελή ανακοίνωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τους λόγους που αποφάσισε να μη κάνει live εμφανίσεις στην Κρήτη το επόμενο διάστημα.

H ανάρτησή της

«Σήμερα όλη η Κρήτη αποχαιρέτησε για τελευταία φορά τον Αντώνη, ενώ η Θεσσαλία παλεύει με το νερό και τη λάσπη. Αυτή είναι μία από τις στιγμές που οι μουσικές πρέπει να σιγήσουν για να ακουστεί πιο καθαρά ο πόνος και η ανάγκη.

Αποφάσισα με βαθιά θλίψη να ακυρώσω τις προγραμματισμένες συναυλίες μας στην Κρήτη που είχαν προγραμματιστεί για τις 14,15 και 16 Σεπτεμβρίου μαζί με τον Δημήτρη Σχοινά και τον Ηλία Παλιουδάκη. Εύχομαι το πολιτικό σύστημα να αντλήσει διδάγματα από αυτή την καταστροφή και να επενδύσει στην πρόληψη και την προετοιμασία για τέτοιες καταστάσεις.

Η απραξία πρέπει να αντικατασταθεί από αποφασιστικές δράσεις που θα προστατεύουν τους πολίτες και το περιβάλλον μας. Με αφορμή τις επερχόμενες δημοτικές/περιφερειακές εκλογές, θα ήθελα να πω από την πλευρά μου πως όσοι αποφασίσατε να είστε υποψήφιοι, πρέπει να είστε έτοιμοι πρώτα να αναλάβετε ευθύνες και να βοηθήσετε τον τόπο σας και έπειτα να χαρείτε το όποιο προνόμιο» έγραψε η Καίτη Γαρμπή.