Για 11η σεζόν η παρουσιάστρια καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό, μίλησε για το δύσκολο καλοκαίρι που όλοι περάσαμε και υποδέχτηκε την ομάδα της, Δημήτρη Παπανώτα, Κώστα Φραγκολιά και Τίνα Μεσσαροπούλου.

Καλημέρα σε όλα τα σπίτια

«Καλημέρα σε όλους εσάς, σε όλα τα σπίτια, από το νοτιότερο έως το βορειότερο σημείο της Ελλάδας. Συνήθως αυτή τη μέρα, κάθε χρονιά έχουμε έναν τεράστιο ενθουσιασμό, μια προσμονή, μια μεγάλη χαρά που θα σας ξανασυναντήσουμε, που θα μπούμε ξανά στη ρουτίνα μας, που θα μπούμε ξανά στο πρωινό μας ραντεβού.

Συνεχή τραγικά γεγονότα

Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο ενθουσιασμός υπάρχει κάπου μέσα βαθιά στην καρδιά μας γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια κι αυτό που έχουμε δημιουργήσει αλλά δεν σας κρύβουμε ότι αυτή η θλιβερή επικαιρότητα όλων αυτών των μηνών, με τα συνεχή τραγικά γεγονότα που μας έχουν στεναχωρήσει. Ειδικά τις τελευταίες ημέρες η σκέψη, η καρδιά μας, η προσευχή μας είναι με τους συμπολίτες μας στον θεσσαλικό κάμπο, στη Μαγνησία.

Έχουμε τον κίνδυνο για την επόμενη μέρα

Με όλους αυτούς που επλήγησαν, που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους, έχουμε 15 νεκρούς, 2 αγνοούμενους, περιουσίες που χάθηκαν, νεκρά ζώα, έχουμε τον κίνδυνο για την επόμενη μέρα, και όλα αυτά δεν μπορούν να μας αφήσουν αδιάφορους και δεν μας αφήνουν. Όπως έχετε μάθει στα τόσα χρόνια στο Happy Day φυσικά και θα τα συζητήσουμε αλλά είμαστε εδώ για να σας κάνουμε να ξεχαστείτε, να προσπαθήσουμε και να βάλουμε τα δυνατά μας να σας φτιάξουμε την μέρα, να ξεκινήσετε λίγο πιο αισιόδοξα, λίγο πιο χαρούμενα» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην έναρξη του «Happy Day».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: