Ποδαρικό στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day, έκανε το πρωί της Δευτέρας (11/9), ο Αντώνης Σρόιτερ, ανήμερα μάλιστα των γενεθλίων του.

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha είχε ζητήσει από την «οικοδέσποινα» να μην φέρουν τούρτες στο πλατό, καθώς αυτές οι μέρες είναι δύσκολες για τη χώρα λόγω της επικαιρότητας, ωστόσο ένα κεράκι το έσβησε και δέχτηκε τις ευχές από τη σύζυγό του, αλλά και από τις κόρες του.

«Από ένα σημείο και μετά δεν σε επηρεάζουν οι ειδήσεις, από την άλλη, πολύ μαυρία. Δεν ξεκινά η σεζόν με καλή διάθεση, υπάρχει μουντίλα. Είμαστε στη σφαλιάρα εδώ και 10 χρόνια, δεν έχουμε σηκώσει κεφάλι», δήλωσε αρχικά ο Αντώνης Σρόιτερ και μίλησε για το φετινό του καλοκαίρι:

«Μου αρέσει να φεύγω. Όσες μέρες έχω να μην πατάω στην Αθήνα, να μη ζω την καθημερινότητα και τη ρουτίνα που ζω τον υπόλοιπο καιρό. Πέρασα ωραία, πήγα σε πολλά νησιά, ωραίες περιοχές της Ελλάδας. Έχουμε φανταστικά μέρη».

Για το τηλεοπτικό του μέλλον, απάντησε: «Αυτή είναι η 15η χρονιά στον Alpha και η τελευταία χρονιά του συμβολαίου μου. Μου αρέσει το δελτίο, θα ήθελα να το κάνω για κάποια χρόνια ακόμα. Δεν αποφασίζεις εσύ σε αυτή τη δουλειά πότε θα φύγεις. Σου λένε “μας κούρασες εσύ, πήγαινε σπίτι σου να φυτέψεις πατάτες”. Δεν έχω κουραστεί, μου αρέσει αυτό που κάνω».

Για το αν θα έχει σκεφτεί να ασχοληθεί με την πολτικιή: «Όταν μπήκε η Τσαπανίδου στην πολιτική έπαιζαν συνέχεια τη δήλωσή της. Θα πω ότι δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν θα ήμουν καλός πολιτικός, όλο αυτό των δημοσίων σχέσεων δεν το έχω πολύ. Δεν το πιστεύω και δεν αφήνω ανοιχτό παράθυρο, δεν το έχω».

Για το πώς τον αντιμετωπίζει ο κόσμος στον δρόμο: «Οι άνθρωποι στις ειδήσεις και την ενημέρωση δεν εισπράττουν την ίδια αγάπη που εισπράττετε εσείς. Εσείς φέρνετε τη χαρά, εμείς είμαστε κομιστές κακώς ειδήσεων. Χαίρομαι γιατί τόσα χρόνια δεν έχω συναντήσει κάποιον να μου πει κακά λόγια. Ακούω καλά λόγια, με ευχαριστεί πολύ αυτό. Όταν θα φύγεις από τη δουλειά ποιο είναι το παράσημό σου; Αυτό είναι, να ακούς μια καλή κουβέντα και όχι βρισίδια».

Ο Αντώνης Σρόιτερ έσβησε το κεράκι των γενεθλίων του, παρότι στις αρχή είχε αντιρρήσεις. «Είμαστε σε μια σκατοεποχή αυτές τις μέρες, δεν μπορούμε να είμαστε μέσα στην καλή χαρά, με τούρτες…»

Η εκπομπή είχε ετοιμάσει δύο βίντεο με ευχές της συζύγου του και των κορών του κι εκείνος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

«Νιώθω τύψεις που λείπω από τα παιδιά μου. Τώρα ειδικά που άρχισαν τα σχολεία κι εγώ θα επιστρέφω σπίτι όταν πάνε για ύπνο, αυτό με στεναχωρεί. Προσπαθώ να βρω χρόνο πάντα».

Για τη νέα τηλεοπτική σεζόν: «Θα είναι μια πολύ ωραία σεζόν, υπάρχει πλούσιο πρόγραμμα, ανταγωνισμός και αυτό είναι καλό για τους τηλεθεατές. Νέες εκπομπές, σίριαλ, η τηλεόραση γεννά πολλά προϊόντα». Πολύ ενδιαφέρον τηλεοπτική χρονιά, ας ελπίσουμε με καλές ειδήσεις».