Ο Πάνος Μουζουράκης έδωσε την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη μετά τον γάμο του και τον ντόρο που έφερε αυτός. Ο τραγουδιστής επέλεξε την πρώτη εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η οποία, όπως θα ακούσετε να επισημαίνει, ήταν η μόνη που δεν έστειλε κάμερες στον γάμο.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη σχέση του με τη θρησκεία αλλά και τον πατέρα Αντώνιο.

«Έχω αρνητικές σκέψεις τις οποίες προσπαθώ να τιθασεύω. Είμαι και κομπλεξικός», είπε κάνοντας μια αυτοκριτική.

Όσα είπε για τον πατέρα Αντώνιο

«Δεν είμαι κάθε Κυριακή στην εκκλησία, από μικρό παιδί δεν μπορούσα, δεν άντεχα, δεν μπορούσα να κάτσω και την απέφευγα. Έτυχε να πάω στον Βόλο στα εγκαίνια στο εκκλησάκι της Κιβωτού, όπου είναι μια ξεκούρδιστη χορωδία από παιδάκια και μια διαολεμένη μύγα που έχει έρθει να ρουφήξει ό,τι αλκοόλ βγαίνει από τους πόρους μου. Και με έχουν πιάσει τα διαόλια μου και βγαίνει στο τέλος ο πατέρας Αντώνιος», εξήγησε για το πώς τον γνώρισε.

«Θεωρώ ότι είναι ακόμα πνευματικός μου, απλά δεν βρισκόμαστε με όλα αυτά που έχουν γίνει, έχω εξομολογηθεί, με έχει συμβουλέψει. Όταν άκουσα αυτά τα πράγματα υπήρξε τρομερή σύγκρουση με αυτά που είχα στο μυαλό μου. Ήταν σαν να μου προσβάλλεις το σπίτι. Από τη στιγμή που έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης… Επειδή είμαι λίγο της θεωρίας συνωμοσίας από μόνο του προδόθηκε ότι άρχισε να βάλλεται από παντού η Κιβωτός. Έχουν βγάλει ότι γνωστός τραγουδιστής πληρώνεται από τα λεφτά σας. Εγώ είμαι αυτός ο τραγουδιστής. Θα απογοητευτώ αν δεν είναι έτσι όπως τα έχω βιώσει. Αν έχω πέσει τόσο έξω και διαλυθεί κι αυτή η μικρή ελπίδα που έχω στον άνθρωπο…»

Η πρόταση γάμου στη Μαριλού

Όπως είπε, έκανε πρόταση γάμου στη σύζυγό του σε escape room.

«Γνωριστήκαμε μέσω μιας κοινής φίλης στου Ψυρρή. Κατάλαβα ότι είναι η γυναίκα μου –πέρα από τη γλύκα της και τον ευγενικό της τρόπο- όταν παίξατε το περίφημο ποίημα για τον γάμο, της το έδειξα και μου είπε “στη θέση σου δεν θα το έκανα”. “Δεν θέλω να μου εξηγήσεις, μου ζήτησες την άποψή μου και την είπα, από κει και πέρα ποτέ δεν πρόκειται να σε φιμώσω”, μου είπε και πήρα την απόφαση να το βγάλω.

Το χάρηκα πολύ που με σεβάστηκες», είπε στη Φαίη Σκορδά.

«Έκανα πρόταση γάμου σε ένα escape room, ήταν μαζί η κουμπάρα μας η Ευαγγελία και ο Πέτρος Κουσουλός, που με βοήθησε να στήσω την ιδέα.

Στο τέλος έπρεπε να λύσει τον γρίφο και να βρει τον θησαυρό, ένα διαμάντι.

Την ώρα που μπήκαμε μέσα, μου λέει “εδώ έπρεπε να μου κάνεις πρόταση γάμου”.

Δεν θέλω να τη βλέπω να υποφέρει και να πονάει, που είναι δυσκίνητη (με την εγκυμοσύνη). Τι περνάτε εσείς οι γυναίκες!

Γενικότερα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να κάνω παιδί έτσι που είναι ο κόσμος. Είναι σαν να παίρνεις τηλέφωνο έναν άγνωστο, να τον καλείς σε ένα πάρτι που ούτε εσύ δεν είσαι σίγουρος αν πρέπει να πας και να το περάσετε μαζί. Το ωραίο στο ανθρώπινο είδος είναι ότι μπορείς να αλλάξεις γνώμη», είπε για την πατρότητα.