Στην εκπομπή Fay’s Time και στη Μάρτζυ Λαζάρου μίλησε η ο Σπύρος Δημητρίου.

Ο γνωστός δικηγόρος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του, Ελεονώρα Ζουγανέλη αλλά και στην απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική.

«Αγαπώ πολύ τις αλλαγές. Πιο πολύ αποφάσισα να κάνω αλλαγή στην καριέρα μου και σαν άνθρωπος. Δεν είχα καμία επαφή με εκλογές. Με ενέπνευσε πολύ ο Νίκος Χαρδαλιάς, είναι φίλος μου και τον θεωρώ σχεδόν οικογένειά μου. Είναι λίγο ναρκισσιστικό, δεν μπορείς στην πλάτη των πολιτών να πεις ότι κατεβαίνεις γιατί θες αλλαγή στη ζωή σου. Είμαι στην απάνθρωπη περίοδο που λέγεται προεκλογική και δεν είχα ιδέα από αυτά», είπε αρχικά ο Σπύρος Δημητρίου.

Για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με την οποία έχουν πάρει διαζύγιο τους τελευταίους μήνες, ο Σπύρος Δημητρίου δήλωσε: «Δεν έχω αισθανθεί τη δημοσιότητα. Εκείνη την περίοδο το θεωρούσα λογικό γιατί είχα παντρευτεί μια σούπερσταρ και είναι ακόμα. Τρέφω αισθήματα πάντα θαυμασμού και αγάπης».

«Οι φωτογραφίες που με είδατε στη Μύκονο ας πούμε ότι ήταν απόνερα. Είμαι single. Δεν νομίζω ότι μετά από μια σχέση δυνατή και μεγάλη, όλοι οι άνθρωποι μπορούν να είναι συναισθηματικά διαθέσιμοι. Χρειάζεσαι λίγο καιρό να “καθαρίσεις”. Κάποιοι κάνουν σχέσεις ίσως για άλλους λόγους, ίσως είναι οι ανασφάλειες. Αν αισθάνομαι την ανάγκη του συντρόφου, όχι. Για συμπόρευση ναι. Η συμπλήρωση επειδή προσδίδει και μια εξάρτηση, καλύτερα όχι», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Σπύρος Δημητρίου.