Ο δημοφιλής τραγουδιστής Βασίλης Καρράς δίνει γενναία μάχη για την υγεία του εδώ και καιρό και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει κλείσει κάποια εμφάνιση για το επόμενο διάστημα.

«Δίνει γενναία μία μάχη. Είναι στο σπίτι του. Έχει μοναδικό ψυχολογικό στήριγμα αυτή την περίοδο την αγάπη του κόσμου. Μιλάει με τον κόσμο, μιλάει στα τηλέφωνα, μιλάει με τους συνεργάτες τους. Αυτό που θέλω να πω, γιατί υπάρχει μια φημολογία περί επιστροφής, δεν τίθεται θέμα επιστροφής. Δεν πρόκειται να κάνει ούτε συναυλία, ούτε να εμφανιστεί σε κάποιο μαγαζί. Αυτό που κάνει ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι να προσπαθήσει να μείνει ήρεμος και να αντιμετωπίσει την ασθένειά του, πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία με τις φαρμακευτικές αγωγές που κάνει συνέχεια και κάνει θεραπείες. Εμείς τον αγαπάμε και στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά» είπε, μεταξύ άλλων, στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Το χειρουργείο στη Θεσσαλονίκη

Στις αρχές Νοεμβρίου, ο Βασίλης Καρράς χρειάστηκε ξαφνικά να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, λόγω σοβαρού προβλήματος με την υγεία του. Το χειρουργείο είχε προγραμματιστεί ένα μήνα πριν και μάλιστα αυτός ήταν και ο λόγος που είχε ακυρώσει τη συνεργασία του με την Πάολα στο «Fever».

Όλα ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2022, όταν ο τραγουδιστής ένιωσε έντονη αδιαθεσία κατά την εμφάνισή του σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην Παθολογική Κλινική. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πρόβλημα με το στομάχι του. Αμέσως του χορηγήθηκαν ορός και φαρμακευτική αγωγή, με το γνωστό καλλιτέχνη να είναι κάθετος ως προς το γεγονός πως η εμφάνιση στο κέντρο διασκέδασης δεν θα ακυρωθεί. «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με μένα και δεν θα τον κρεμάσω. Επίσης, δεν θα απογοητεύσω τον κόσμο που έχει κλείσει ήδη να έρθει στο μαγαζί να μας δει. Κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε γρήγορα» έλεγε στους γιατρούς, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Έτσι, ανέβηκε στην πίστα με τις «πεταλούδες» στο χέρι, ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του και προκάλεσε αμείωτο κέφι σε ακόμη μία εξαιρετική εμφάνισή του μέχρι τα ξημερώματα, οπότε κι επέστρεψε στο νοσοκομείο προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπεία του και να πάρει το εξιτήριο.

Θύμα διαδικτυακής απάτης

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είδε το καλοκαίρι να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια επεξεργασμένη φωτογραφία του από σελίδα σκευασμάτων αδυνατίσματος. Μέσω αυτής της σελίδας αναφερόταν πως στα εν λόγω σκευάσματα οφείλεται η απώλεια κιλών που είχε ο τραγουδιστής.

Ο Βασίλης Καρράς κατέθεσε μήνυση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατά αγνώστων, ενώ πλέον η ιστοσελίδα φαίνεται να έχει εξαφανιστεί. Σελίδα στο Facebook χρησιμοποίησε παράνομα το όνομα και τις φωτογραφίες του, με σκοπό να διαφημίσει προϊόν αδυνατίσματος. Δεν δίστασαν, μάλιστα, να κάνουν photoshop και να «προσθέσουν» το συγκεκριμένο προϊόν στο χέρι του, δήθεν ότι το κρατάει ο γνωστός τραγουδιστής.

«Είναι εξοργιστικό να εξαπατούν τον κόσμο» είχε πει ο Βασίλης Καρράς μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του Γρηγόρη Κουτσόπουλου. Η εταιρεία, εκμεταλλευόμενη το πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή, έφτασε στο σημείο να αλλοιώσει φωτογραφία του, ώστε να παροτρύνει τον κόσμο να αγοράσει το εν λόγω σκεύασμα που υπόσχεται αδυνάτισμα.

Θέλοντας να γίνει πιο πιστευτή προς το κοινό της, η σελίδα χρησιμοποίησε διάφορες φωτογραφίες του τραγουδιστή από τις τελευταίες εμφανίσεις του, υποστηρίζοντας πως η απώλεια κιλών του οφείλεται στο σκεύασμα που δήθεν προωθεί. «Στις φωτογραφίες αυτές είναι εμφανώς αδυνατισμένος, λόγω των προβλημάτων υγείας του -και όχι από κάποιο σκεύασμα- και μάλιστα σε μια, με photoshop, του έχει προστεθεί ένα μπουκάλι στο χέρι, ενώ η πραγματική φωτογραφία δεν έχει καμία σχέση με αυτό» σημείωσε ο δικηγόρος του.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime